Florin Zamfirescu, sărbători alături de actuala și de fosta soție

Ultima actualizare:

Dacă anii trecuți obișnuia să întâmpine sărbătorile cum cere tradiția, anul acesta actorul Florin Zamfirescu nu va mai împodobi bradul și nu mai are nepoții alături, pentru că aceștia pleacă la bunicii din provincie. Totuși, el și medicul Daciana Toma se vor bucura de musafiri speciali. 

image

Marele actor, regizor și fost profesor universitar Florin Zamfirescu (74 de ani) a vorbit pentru Click! despre cum se pregătește să întâmpine cea mai frumoasă perioadă a anului și ce valoare spirituală are pentru el și pentru soția sa, Daciana

"Anul acesta este primul în care nu mai fac brad. Cred că la vârsta mea nu mai este așa de important. La nepoți le-au făcut părinții acasă. Eu nu mai am plăcerea asta. Înainte făceam brad pentru că îi plăcea Dacianei, dar uite că acum nu mi-a mai spus. Avem în beci unul din plastic, de data asta nu l-am scos.  Pentru mine, Crăciunul e cu referire la divinitate, iar formele prin care ne ținem această sfântă sărbătoare sunt altele decât astea exterioare. A devenit o sărbătoare așa ca să ne îmbuibăm, să ajungem la urgențe..nu am înțeles asta niciodată", ne-a spus maestrul Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu a invitat-o la masa de sărbători pe fosta soție, Valeria

Actorul face Crăciunul și Revelionul la casa lui din Mogoșoaia, unde Daciana Toma, medicul de familie cu care acesta este căsătorit, se va ocupa să prepare bunătățile specifice tradiționale, și își vor întâmpina invitații. Este vorba despre o prezență importantă, și anume cea de-a doua soție a actorului, Valeria Sitaru, cea cu care a fost căsătorit vreme de 12 ani și care i-a dăruit o fată pe nume Ștefana (43 de ani), mamă a doi copii superbi, Sașa de 13 ani și Ilia, de 6 ani. Din păcate nepoții maestrului, atât cei din partea Ștefanei dar și copiii lui Vlad, primul său fiu, nu îi vor fi nici ei aproape. 

"De sărbători, nepoții nu vin la mine pentru că de data aceasta merg la buncii din provincie. Să știți că pot să spun că vremurile si vârstele nu mai sunt pentru un Crăciun distractiv. E de mulțumire că l-am apucat. Daciana se va ocupa ca de fiecare dată de pregătirea bunătăților. Eu sunt un răsfățat pentru că ea e un specialist în bucatarie. Nu face lucruri cantitative, ci calitative. Face mâncăruri bune și elegante. O să avem niște musafiri importanți, iar musafira noastră principală va fi fosta nevastă, mama Ștefanei, pentru că suntem într-o relație minunatată, și cu actualul ei soț. Noi bătrânii am decis să facem împreună. Din păcate, cea din umărul meu (n.r.Cătălina Mustață, cea de-a treia sotie) nu vorbește cu mine", a mai spus Zamfirescu. 

Florin Zamfirescu e la al patrulea mariaj

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă intensă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani. A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana . Cei doi au fost căsătoriți 12 ani. Cu actrița Cătălina Mustață a fost căsătorit 21 de ani, până în 2012.

Florin Zamfirescu a trecut prin trei mariaje eșuate, însă pe cel de-al patrulea îl simte ca pe o binecuvântare.

Când a cunoscut-o pe cea de-a patra parteneră, s-a simțit eliberat, împlinit și liniștit. În anul 2014, Florin Zamfirescu a întâlnit-o pe Daciana, medic de profesie. S-au căsătorit după câțiva ani de relație și recunoaște că este o binecuvântare în viața lui, ba chiar s-a intrebat de ce nu a întâlnit-o mai devreme.

"Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii", spunea, acum ceva vreme, Florin Zamfirescu pentru Click!

Doamna doctor i-a schimbat stilul de viață, l-a ajutat să se lase de fumat după 45 de ani de viciu, l-a ajutat să prețuiască liniștea și să înțeleagă ce este, de fapt, fericirea.

image
image
image
image
image
image
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net