EXCLUSIV Florin Zamfirescu, dezvăluiri despre cea de-a patra soție: «Dacianei îi datorez viața. O iubesc, o prețuiesc»

Ultima actualizare:
Cu Cătălina Mustață a fost căsătorit 21 de ani
Cu Cătălina Mustață a fost căsătorit 21 de ani

A avut un trecut tumultuos, cu trei soții care i-au agitat viața, însă cea de-a patra a venit ca o binecuvântare în viața lui Florin Zamfirescu. Se numește Daciana, este medic de familie și de șase ani îi este alături la bine și la greu. Iată ce ne-a povestit marele actor despre femeia alături de care locuiește la Mogoșoaia.

Un actor cu o carieră bogată, profesor universitar, regizor și, mai întâi de toate, părinte, soț și bunic. În ceea ce privește viața sentimentală, Florin Zamfirescu (71 de ani) nu a fost tocmai liniștit, având în vedere că a avut trei soții iar ultimul mariaj, cel alături de Cătălina Mustață (52 de ani), l-a tulburat destul de mult.

Abia când a întâlnit-o pe cea de-a patra parteneră s-a simțit eliberat, împlinit și liniștit. În anul 2014, Florin Zamfirescu a întâlnit-o pe Daciana, medic de profesie. S-au căsătorit după câțiva ani de relație și recunoaște că este o binecuvântare în viața lui, ba chiar s-a intrebat de ce nu a întâlnit-o mai devreme.

Florin Zamfirescu şi Daciana  sunt împreună  de 4 ani
Florin Zamfirescu şi Daciana sunt împreună de 4 ani

"Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii", spunea, de curând, Florin Zamfirescu pentru Click! Doamna doctor i-a schimbat stilul de viață, l-a ajutat să se lase de fumat după 45 de ani de viciu, l-a ajutat să prețuiască liniștea și să înțeleagă ce este, de fapt, fericirea.


    Reporterii Click! l-au vizitat pe Florin Zamfirescu acasă, la Mogoșoaiafoto: BLITZ
Reporterii Click! l-au vizitat pe Florin Zamfirescu acasă, la Mogoșoaiafoto: BLITZ

Sănătatea lui Florin Zamfirescu este în mâinile doctoriței, iar actorul recunoaște că dacă nu era ea, ar fi fost foarte rău. "Eu nu mergeam la medic, nu aveam grijă de sănătatea mea. Acum se ocupă Daciana de tot. Ea are grijă să iau pastilele, pentru că depind de ele. Eu sunt mai uituc și chiar am întrebat-o pe Daciana ce se poate întâmpla dacă uit să le iau. Și mi-a spus pe șleau: <<poți să mori>>. Eu o prețuiesc, o respect și o iubesc pentru răbdarea ei. Îi datorez viața mea", ne-a mai spus celebrul Florin Zamfirescu. 

A fost căsătorit de trei ori

Florin Zamfirescu a avut o viață amoroasă intensă. Cu prima soție s-a căsătorit când aceasta era deja însărcinată cu Vlad, primul lui copil. Au divorțat însă repede, când avea doar 25 de ani. A doua soție a fost actrița Valeria Sitaru, care i-a dăruit o fată, pe Ștefana Samfira. Cei doi au fost căsătoriți 12 ani.

Reporterii Click! l-au vizitat pe Florin Zamfirescu acasă, la Mogoșoaia
Reporterii Click! l-au vizitat pe Florin Zamfirescu acasă, la Mogoșoaia

”Am sesizat la un moment dat că devenisem ca un frate și o soră. Aveam doar 38 de ani, eram prea tineri să ne resemnăm”, a povestit Zamfirescu într-un interviu pentru ”Tabu”. Cu actrița Cătălina Mustață a fost căsătorit 21 de ani, până în 2012. Au divorțat civilizat, la notar, fără partaj, dar ulterior a început un scandal monstru, actorul povestind că fosta soție i-a vândut mașina, care trebuia să-i rămână lui după partaj. ”Când am văzut că fata asta frumoasă, talentată, cu care am stat 20 de ani, mă fură și minte in halul acesta, m-am intrebat cu cine am petrecut de fapt acești ani?”, a mai spus actorul în același interviu.

Citește și:

INTERVIU Poftiţi la moşia din Mogoşoaia a lui Florin Zamfirescu

Florin Zamfirescu, o nouă viaţă după divorţ: "Cătălina Mustaţă este istorie!" EXCLUSIV

image
image
image
image
image
image
banner Vica Blochina png
image png
image png
banner claudia patrascanu png
15 sophia loren 8710 jpg jpeg
banner stela popescu png
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
image
actualitate.net