Florin Zamfirescu, alături de «nora» Diana Roman. În ce ipostază au fost surprinși!

În casa actorului Vlad Zamfirescu domnește armonia după divorț, mai ales dacă luăm în calcul că tatăl lui, marele Florin Zamfirescu, se înțelege de minune cu actuala parteneră a fiului lui, „nora” Diana Roman. Iată în ce ipostază au fost surprinși cei doi!

Cum se înțelege Diana Roman cu actorul Florin Zamfirescu, tatăl iubitului ei Foto: Instagram
Cum se înțelege Diana Roman cu actorul Florin Zamfirescu, tatăl iubitului ei Foto: Instagram

După divorțul de fosta soție, alături de care are doi fii, Vlad Zamfirescu, directorul Teatrului Bulandra, și-a refăcut rapid viața amoroasă alături de actrița Diana Roman, care de la colegă de scenă ajuns să îi fie și parteneră de viață. Gurile rele ar zice că ea ar fi, de fapt, motivul divorțului, însă actorul a preferat să fie discret în privința motivelor care au dus la separare.

Florin Zamfirescu, îmbrățișat cu „nora” Diana Roman

Cert este că relația lor merge cum nu se poate mai bine, iar acest lucru îl dovedește și comportamentul pe care îl are tatăl lui Vlad, Florin Zamfirescu, la adresa actriței care i-a devenit „noră”. Cei doi au fost recent surprinși îmbrățișați, iar imaginea a fost rapid publicată pe rețelele de socializare chiar de către Diana Roman.

În fotografie, actorii apar zâmbind, iar Florin Zamfirescu o ține și de mână pe Diana, în timp ce aceasta l-a cuprins pe „tata socru” de după gât. E clar că avem de-a face cu o familie fericită, mai ales când socrii și nora sunt pe aceeași lungime de undă.

Cât despre relația cu Vlad Zamfirescu, actrița în vârstă de 30 de ani a știut cum să îl cucerească pe acesta. Recent, Diana a publicat în mediul online mai multe imagini senzuale, în care apare complet goală, încadrată doar de rama unei ferestre.

Citește și: Actrița Diana Roman, goală la fereastră. Iubita lui Vlad Zamfirescu a pozat nud

Și mesajul ei de atunci a fost, cel mai probabil, țintit către cei care au comentat negativ în legătură cu relația ei cu Vlad Zamfirescu, actrița transmițându-le acestora atunci să „vorbească doar pe la spatele ei”, semn că nu e interesată de ceea ce au de zis „gurile rele”.

Diana Roman și Vlad Zamfirescu s-ar fi mutat împreună

Vlad Zamfirescu a decis să se despartă de soția lui, Mihaela, după 21 de ani de mariaj. Cei doi au împreună doi băieți, care au rămas în grija mamei, dar care au o relație foarte bună în continuare și cu actorul.

Cei mici cochetează și ei cu actoria, dorind să calce pe urmele bunicului și ale tatălui. În spațiul public au apărut și zvonuri că directorul Teatrului Bulandra și tânăra actriță Diana Roman s-ar fi mutat deja împreună, semn că relația lor este una cât se poate de serioasă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net