Ce a făcut Tristan Tate înainte de a fi reținut? Uite ce relaxat era milionarul! În compania cui a fost surprins

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

„Bad boy-ul” Tristan Tate părea că se făcuse băiat de casă, în ultima vreme! Milionarul britanic a fost surprins, recent, de fotoreporterii Click!, distrându-se în parc cu fiica și fosta iubită. La doar o zi-două distanță, mai precis în seara de luni 11 martie, Tristan și fratele său Andrew Tate au fost reținuți la solicitarea autorităților britanice, care au emis noi mandate de arestare pe numele lor. Aceștia sunt acuzați că ar fi comis infracțiuni sexuale, pe teritoriul Marii Britanii.

Nu se mai termină problemele cu legea ale celebrilor frați Tate. Scapă de un dosar și dau de altul!

Frații Tate au fost reținuți în România, la solicitarea autorităților britanice. Ce acuzații noi li s-au adus?

Cei doi milionari britanici au fost reținuți, în seara de luni 11 martie, pe numele lor fiind emise două noi mandate europene de arestare. Andrew și Tristan Tate sunt acuzați că ar fi comis infracțiuni sexuale pe teritoriul Marii Britanii. 

Conform unor surse, citate de News.ro, patru femei cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani au intentat o acțiune civilă împotriva lui Andrew Tate. Infracțiunile ar fi fost comise între anii 2013 și 2016, când acesta locuia încă în Marea Britanie.

Frații Tate au fost săltați, luni seara, dintr-un imobil din Ilfov și au fost reținuți pentru 24 de ore, timp în care autoritățile fac investigații suplimentare. Cei doi vor fi duși la Curtea de Apel, unde vor afla dacă vor rămâne sau nu în arest preventiv.

Tristan Tate, surprins la distracție în parc, împreună cu iubita moldoveancă și fetița lor, chiar înainte de a fi reținut 

Tristan Tate se transformase, în ultima vreme, într-un tătic model! „Bad boy-ul” britanic a fost plasat până luni 11 martie, sub control judiciar, având interdicție însă de a părăsi România. 

Viața lui Tristan părea să fi intrat pe făgașul normal. Milionarul britanic, în vârstă de 35 de ani, își petrecea mult timp împreună cu fosta iubită, Cristina Pazurati, și fetița lui de doar câțiva anișori.

În această formulă liniștită, de familie, cei trei au fost surprinși în parcul Herăstrău, cu doar câteva zile înainte ca frații Tate să fie din nou reținuți. Tristan ieșise foarte relaxat și fără griji să se plimbe cu copilul și cu fosta lui iubită prin parc. 

Tristan și fiica lui s-au dat în carusel 

Imaginile cu milionarul britanic, în timp ce se dă cu superba lui fetiță în carusel, sunt adorabile. Tatăl și fiica se privesc galeș în ochi, milionarul transformându-se într-un mielușel în preajma fiicei lui. În tot acest timp, iubita Cristina îi poza pe cei doi de zor de pe margine. 

Cu toate că în România, Tristan Tate (35 de ani) are o imagine de „băiat rău”, atunci când vine vorba de fiica sa, de doar câțiva anișori, lucrurile de schimbă radical, milionarul transformându-se într-un mielușel.

Cristina Pazurati l-a vizitat pe Tristan și în arest, împreună cu fetița

Cristina Pazurati, un model de peste Prut, este femeia cu care Tristan Tate ar fi avut o relație amoroasă în 2019. Aceasta a venit să-i viziteze și în arest pe cei doi frați și în ianuarie 2023. Tânăra a fost însoțită atunci de fetița sa, care reprezintă rodul iubirii dintre ea și Tristan.

Scandal între femeile lui Tristan? Câți copii ar avea în secret milionarul britanic?

În decembrie 2022, atunci când a fost arestat împreună cu fratele său, Andrew, Tristan Tate a făcut o dezvăluire uluitoare în fața anchetatorilor, solicitând să fie pus de urgență în libertate, pentru a putea avea grijă de copiii lui. 

La acel moment, în presă s-a vehiculat inițial numele unei alte femei, care i-ar fi dăruit lui Tristan Tate un copil, mai exact o fetiță. Femeia în cauză ar fi fost o starletă XXX, din Marea Britanie, care se numea Abigail Tyson. Aceasta câștigase sume importante de bani din vânzarea fotografiilor sale nud, pe site-ul de adulți OnlyFans. 

Fosta iubită a lui Tristan, moldoveanca Cristina Pazurati a intervenit, însă, atunci în scandal și a declarat că ea este cea care are un copil cu milionarul britanic, nicidecum englezoaica Abigail Tyson. 

Eu nu cred că are copil cu ea, pentru că el are copil cu mine, PUNCT! Este primul lui copil și unicul!", a declarat ea, pentru presa din România.

Cristina Pazurati este din Chișinău și a fost una dintre iubitele lui Tristan Tate. Ea a activat ca prezentatoare tv și are o prezență constantă pe rețelele sociale.

Cei doi, împreună cu fetița lor, au fost într-o ultimă vacanță împreună, chiar în luna decembrie a anului 2022, cu puțin timp înainte ca Tristan și Andrew Tate să fie puși sub grave acuzații și să ajungă în arest. 

Frații Tate - Andrew și Tristan Tate FOTO Inquam Photos / Alexandru Busca

Frații Andrew și Tristan Tate au stat trei luni în închisoare, acuzați pentru trafic de persoane și viol

Frații Andrew și Tristan Tate s-au stabilit în România în jurul anului 2016. Ambii au cochetat cu kickboxingul, însă au devenit celebri abia în ultimii ani pe social media, unde s-au lăudat cu stilul de viață extravagant, mașini și proprietăți luxoase, având un discurs agresiv și uneori misogin. 

Tristan Tate a intrat în atenția opiniei publice după o scurtă relație, intens mediatizată, cu Bianca Drăgușanu. 

Frații Andrew (alias Cobra Tate) și Tristan Tate au fost puși sub acuzare în iunie 2022, împreună cu două femei din România, pentru trafic de persoane, viol şi formarea unei bande criminale care exploata sexual femei, acuzaţii pe care aceştia le-au negat.

Cei doi au fost arestați pe 30 decembrie 2022, fiind cercetați pentru grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Aceștia au petrecut 92 de zile  în închisoare, înainte de a fi plasaţi în arest la domiciliu.

Au fost eliberați pe 31 martie 2023, iar de pe 4 august 2023 ieșiseră din arestul la domiciliu. Nu aveau voie, însă, să părăsească România. Prin impunerea controlului judiciar, procurorii au încercat să împiedice o eventuală fugă în străinătate a celor doi.

Andrew Tate a mărturisit, însă, de mai multe ori că îi place România și are încredere în sistemul judiciar din această țară.

„Mă simt în siguranță în România din punct de vedere al societății. Cred că societatea este una sigură, românii sunt un popor frumos. Îl poți simți pe Dumnezeu aici.

Cinstit, în privința legii, nu mă simt însă în siguranță. Cred că procedura care mi-a fost aplicată e una nedreaptă. Nu înțeleg de ce mi-a fost aplicată, nu are nimeni de câștigat. Cele două presupuse victime din cazul meu spun că, de fapt, nu sunt victime. DIICOT pică rău, România pică rău. 
Cu siguranță au încercat să prindă un pește mare. Procurorul a fost disperat să mă bage după gratii, pentru că sunt faimos, nu pentru că aș fi făcut ceva greșit.

Nu sunt victime în acest caz, nimeni nu a fost salvat în vreun fel. E pur și simplu o imagine negativă pentru toată lumea.

Românii mă respectă, mă iubesc și toți cei cu care mă întâlnesc își cer scuze și știu că n-am făcut nimic greșit. 

Deci mă simt în siguranță în România, da, e o țară sigură. E unul dintre motivele pentru care am ales să mă mut aici, sunt oameni frumoși'', a declarat Andrew Tate, invitat în noiembrie 2024, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai".

Sechestrul pe bunurile fraților Tate, ridicat de Curtea de Apel din București

În ianuarie 2023, mai multe maşini scumpe au fost scoase de pe proprietatea fraţilor Tate din apropierea Bucureştiului. De asemenea, în timpul percheziţiilor au fost confiscate ceasuri în valoare de milioane de euro.

Judecătorii au decis, la acel moment, să se pună sechestru pe 15 mașini de lux, precum și pe 10 case și terenuri pe care milionarii britanicii le dețineau în România. Valoarea totală a bunurilor confiscate fraților Tate a fost de peste 3,6 milioane de euro.

Dacă anul trecut, justiția a confirmat legalitatea sechestrării bunurilor, luni, 8 ianuarie 2024, Curtea de Apel Bucureşti a dispus începerea unui nou proces privind bunurile puse sub sechestru, care includ maşini de lux. Prin urmare, judecătorii sunt obligați să revizuiască verdictul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg