Ce romantic! Dan Negru își plimbă soția cu barca în Delta Dunării

#Exclusiv Click!

După muncă şi răsplată. Prezentatorul Kanal D Dan Negru (52 de ani) a fost surprins de fotoreporterii Click! într-o minivacanţă petrecută în Delta Dunării. Alături de el a fost de data aceasta doar soția, Codruța... Cei doi au savurat momente romantice în timpul unei plimbări cu bărci tip canoe pe brațele de apă. 

Dan Negru și soția sa au petrecut o minivacanță în Deltă, pe insula Holiba 3 Bibani / foto: Click!
Dan Negru și soția sa au petrecut o minivacanță în Deltă, pe insula Holiba 3 Bibani / foto: Click!

Se ştie deja, din activitatea pe care o desfăşoară pe reţelele sociale, că Dan Negru este un mare promotor al turismului naţional. Împreună cu soţia sa, Codruța, Dan Negru a preferat să petreacă un sejur pe insula Holbina 3 Bibani, aflată între Canalul 9 și Canalul de Centură al Razimului, în apropierea Golfului Holbina.

Contactat apoi de reporterii Click!, Dan Negru a mărturisit ce l-a atras la această destinație. „Cunosc români care au fost de vreo cinci ori în Grecia și niciodată în Deltă. După Halkidiki și Albena, măcar o dată-n viață veniți și aici! Pentru că fericirea e călătoria, nu destinația”, a declarat el, în exclusivitate pentru Click!

Dan Negru: „Fericirea e călătoria”

Dan Negru și Codruța au fost cazați chiar în pensiunea cu același nume ca insula, Holbina Trei Bibani, situată pe o proprietate uriașă, de circa 1.200 de hectare, cu faună şi floră specifice Deltei. O cameră dublă în acest complex cu cinci clădiri costă 650 de lei pe noapte, iar un apartament 800. Locul dispune şi de câteva bărci și caiace, aşadar nici Dan Negru nu a putut rezista tentaţiei de a face o astfel de plimbare pe braţele mai subţiri ale Dunării ce brăzdează zona.

Deși este numită insula Holiba 3 Bibani, în această parte din Deltă pescarii vin de obicei la știucă. Anual se desfășoară aici „Cupa Mondială de Pescuit Știucă”. Între pescari, acest loc este considerat a fi cel mai bun pentru a prinde știucă din toată Europa, unul dintre puținele unde se pot găsi și pești uriași, de 1 m lungime.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg