Ce soție frumoasă are Mirel Rădoi! Viviana a făcut senzație pe străzile din București, cu bolidul de lux!

#Exclusiv Click!

Soția lui Mirel Rădoi (41 de ani), Viviana, a atras toate privirile celor din jur, după ce a ieșit la plimbare cu un bolid de lux, în valoare de câteva sute de mii de euro, pe străzile din Capitală.

Soția lui Mirel Rădoi conduce o mașină scump cât o casă!

Toată lumea știe că atât Mirel Rădoi, cât și soția sa sunt pasionați de mașinile de lux! Astfel, paparazzii Click! au surprins-o pe Viviana la volanul unei mașini cu mulți cai putere ce seamănă cu o limuzină germană. Bolidul de lux a furat ușor privirile trecătorilor, așa că soția lui Mirel Rădoi nu a trecut chiar neobservată.

Noi am comparat-o cu o “sufragerie” pe patru roți, asta pentru că este foarte spațioasă și depășește lejer dimensiunea chiar și a unui SUV.

Din imaginile surprinse de paparazzii Click!, putem observa că Viviana Rădoi era împreună cu mama sa, cu care a mers la o clinică privată din Capitală.

Ei bine, după ce și-au terminat treburile de zi cu zi, cele două au ales să meargă spre casă. Viviana a întâmpinat o mică problemă, și anume că s-a chinuit ceva timp până să își parcheze bolidul de sute de mii de euro, vinovat de situație fiind soțul, care și-a parcat mașina de lux în fața casei.

Citeste si: Viviana, probleme cu parcarea? Soția lui Mirel Rădoi dă rateuri în trafic!   

Click! spune

Viviana și Mirel Rădoi sunt una dintre cele mai discrete familii din lumea fotbalului românesc. Atât fostul selecționer, cât și jumătatea lui evită să vorbească despre viața lor personală. Ba mai mult, au apărut și informații în spațiul public în care se zvonea că cei doi au ajuns la o înțelegere în privința vizitelor în tribună, astfel că Viviana se numără printre soțiile care nu vin în tribună, la meciuri.

Cei doi formează un cuplu discret din anul 1999, iar în 2002 s-au cununat religios, iar nași le-au fost Gigi Becali și soția sa, Luminița.

Cei doi au o familie frumoasă! Au împreună trei copii: două fete și un băiat care moștenește și el pasiunea familiei pentru mașinile scumpe. Tânărul a fost surprins, recent, cu mama sa la stomatolog, iar mașina pe care o conducea nu făcea nici mai mult nici mai puțin de 200.000 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net