Exclusiv! Tăriceanu, regulile rutiere nu-s şi pentru tine? Cum a fost surprins fostul om politic

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Regulile rutiere sunt facultative pentru fostul premier Călin Popescu Tăriceanu. Acum câteva zile, fostul om politic, ajuns la 70 de ani, a atras atenţia la propriu şi la figurat în zona 1 Mai, după ce şi-a parcat una dintre cele 6 maşini pe care le are, un Porsche 911 Carerra, pe trecerea de pietoni.

Tăriceanu, regulile rutiere nu-s şi pentru tine? Foto: Click!
Tăriceanu, regulile rutiere nu-s şi pentru tine? Foto: Click!

VIP-urile sunt mai presus de regulile rutiere! Dar la Călin Popescu Tăriceanu nu ne-am fi aşteptat, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi politicieni pasionaţi de maşini şi viteză. A concurat la curse cu una dintre maşinile sale, o Lancia Fulvia şi este în continuare preşedinte de onoare al APIA – Asociaţia Producătorilor şi Importatorilor de Autovehicule din România.

Pasionat de vehicule, Tăriceanu deţinea în 2020, data ultimei declaraţii de avere, 6 maşini de mare valoare şi o motocicletă Triumph. Actualul Porsche deţinut de Tăriceanu datează din 2008 după spusele sale şi este al doilea din garajul său.

Problemele cu legea l-au scos din politică

Călin Popescu Tăriceanu. Foto: Click
Călin Popescu Tăriceanu. Foto: Click

Fostul premier a mai deţinut un Porsche din 1996 pe care l-a vândut. Cu maşina ”uitată pe zebră”, Tăriceanu a mai avut peripeţii. A făcut accident în 2011! Atunci, fostul premier a fost găsit vinovat după ce a intrat în depăşire, peste linia continuă şi nu a acordat prioritate unui taximetrist.

Călin Popescu Tăriceanu a ieşit din politică în noiembrie 2020, când a demisionat din ALDE, partidul pe care l-a înfiinţat şi al cărui preşedinte a fost. Gestul a fost făcut după alegerile parlamentare de la sfârşitul lunii septembrie 2020, când ALDE a obţinut sub 3 la sută din voturi.

Tot atunci, în decembrie 2020, fostul preşedinte al Senatului a fost trimis în judecată cu acuzaţia de abuz în serviciu. Apoi, a mai fost acuzat şi în dosarul „Ferma Băneasa” pentru mărturie mincinoasă. Achitat în amândouă, Tăriceanu mai are pe rol dosarul Microsoft, pentru luare de mită.

Cu toate aceste tinichele de picior, Tăriceanu s-a resemnat politic, dar se ocupă în continuare de afaceri, în ciuda vârstei.

Click! spune

În 2013, Tăriceanu s-a căsătorit pentru a 5-a oară. Soţia actuală se numeşt Loredana Moise, e mai tânără cu 26 de ani şi i-a dăruit un băieţel, acum în vârstă de 7 ani. El mai are doi băieţi din căsătoriile anterioare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net