Ioana Năstase, diva din parcare! Cum și-a recuperat mașină după ce a parcat neregulamentar

Ultima actualizare:

Ioana Năstase are mașina de 70.000 de euro pe care o ține parcată neregulamentar la mall și merge cu taxiul. Ea a fost surprinsă venind la mall Băneasa pentru a-și ridica bolidul de lux. Soția lui Nasty nici nu a mai intrat în mall ci s-a suit direct la volan și a demarat către locuința din Băneasa. 

cub ioana nastase png

Ioana Năstase se răsfață numai cu lucruri scumpe, printre care se numără, desigur, și un bolid de lux, în valoare de 70.000 de euro, dar o astfel de bijuterie pe patru roți atrage și probleme. 

Citește și: După Ilie, Charlotte, pune tunurile pe Ioana Năstase: „Spui numai minciuni! Ești disperată!”

Soția lui Nasty a întâmpinat ceva dificultăți când s-a deplasat cu mașina în zona unui mall din Capitală, mai exact bruneta a fost nevoită, dintr-un motiv doar de ea știut, să parcheze neregulamentar în fața magazinului, apoi să plece pentru a-și vedea în continuare de treburi. 

Nu rata nici: Ioana Năstase, detalii din intimitate! Cum reușește să-l înveselească mereu pe Ilie

Într-un final soția lui Nasty și-a amintit că trebuie să ridice bolidul din fața mall-ului, așa că a revenit la complexul comercial, într-un taxi. Fotoreporterii Click! au fost pe fază și au surprins-o pe Ioana Năstase, chiar în timp ce cobora din taxi, pentru a se urca din nou la volanul mașinii sale de zeci de mii de euro, care stârnește invidia șoferilor. 

Hai să afli și: De ce și-a retras Ioana Năstase cererea de divorț? „Îi plesniseră vasele de sânge“

Bruneta arăta foarte sigură pe ea, cu ochelari de soare la ochi și o ținută ce-i punea în evidență formele. S-a suit în mașina ei fabuloasă și a pornit către locuința din Băneasa.

Cum îl răsfață Ioana Năstase pe fostul tenismen, când Nasty are o zi proastă

Ioana Năstase, 47 ani, a demonstrat de-a lungul timpului că este este printre puținele femei care au știu să gestioneze temperamentul vulcanic al celebrului jucător de tenis, acum în vârstă de 76 de ani. Bruneta a dezvăluit într-o emisiune cum îl alină pe Nasty atunci când acesta nu are o zi prea bună. 

Vreau să îi fiu alături, să îl susțin în tot ceea e vrea el să facă și înainte de toate, să am grijă de sănătatea lui! (...) Cu siguranță, da (n.r contează diferența de vârstă dintre un bărbat și o femeie). Sunt momente, ca orice om, și la el, când e puțin mai trist, mai abătut și dacă dau drumul la muzică sau îi propun să mergem la pește... Adică știu ce am de făcut întotdeauna ca să îl scot din starea negativă, cum s-ar zice”, a mărturisit Ioana, în cadrul unei emisiuni. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
Banner charlotte nastase
image
actualitate.net
image
actualitate.net