Imagini cu ”palatul” Simonei Halep din Poiana Brașov. Valorează peste jumătate de milion de euro

#Exclusiv Click!

Aflată în stare de suspendare provizorie după ce a fost depistată pozitiv în timpul unui control efectuat la US Open, la finalul lunii august, Simona Halep se poate concentra pe afaceri. Iar investiţia din Poiana Braşov prinde contur, chiar dacă anul acesta nu va primi clienţi, aflându-se încă în renovare.

Halep este a treia cea mai bogată tenismenă a lumii
Halep este a treia cea mai bogată tenismenă a lumii

În 2017, Simona Halep a făcut primele achiziţii imobiliare în domeniul turismului.

Atunci, ea a plătit două milioane de euro pentru achiziţionarea fostei pensiuni Heraldic Club din Poiana Braşov şi a hotelului Drachenhaus, din centrul Braşovului. Ulterior şi pensiunea din Poiană a primit acelaşi nume ca al hotelul, din municipiu, fiind clasificat la patru stele.

Citește și: În plin scandal de dopaj, Halep îşi extinde imperiul imobiliar

Numai că după doi ani, Simona sau cei din familie care se ocupă de afacerile sale au decis că hotelul e prea mic pentru numărul mare de cereri, astfel că s-au hotărât să-l reamenajeze şi să-i mai adauge un etaj.

Lucrarea era estimată atunci la jumătate de milion de euro, dar e de aşteptat ca totul să fi costat mult mai mult, având în vedere cu cât au crescut preţurile în zona construcţiilor.

Octombrie 2019. Hotelul avea două etaje. Foto: Booking.com
Octombrie 2019. Hotelul avea două etaje. Foto: Booking.com

Înaintea începerii lucrărilor, pensiunea avea două etaje şi 24 de camere. Numai că totul a durat mult mai mult şi, iată, au trecut trei ani de la închiderea locaţiei şi ea tot nu este redeschisă.

Mai mult, fotoreporterii Click! au surprins zilele trecute imagini cu schelele aflate încă în exteriorul clădirii.

Mai citește și: Simona Halep, mesaj surprinzător pentru Mouratoglou! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Totuşi, sunt vizibile modificările. Astfel, se observă cum construcţia şi-a pierdut aerul de cabană, cu lemn pe exterior, dar şi cu un acoperiş ”jucăuş”.

Arată acum mai mult a hotel clasic, tip bloc. Dar, într-adevăr, a mai apărut un etaj. Este adevărat, nu este exclus ca ea să recapete acel aer montan, căci lucrările sunt încă în toi, dar în acest moment această senzaţie lipseşte.

În schimb, se observă că proprietarii sunt preocupaţi de energia regenerabilă, căci pe acoperiş se văd instalate mai multe panouri solare.

Cert este că nici de aceste sărbători de iarnă nu va putea găzdui turişti.

Decembrie 2022. Hotelul are trei etaje şi schele în exterior. Foto: Blitz
Decembrie 2022. Hotelul are trei etaje şi schele în exterior. Foto: Blitz

Pensiunea din Poiană şi hotelul din Braşov s-au numărat printre primele investiţii în turism ale Simonei Halep.

A treia cea mai bogată tenismenă a lumii – judecând exclusiv după premiile câştigate – constănţeanca a acumulat în carieră nu mai puţin de 40.203.437 de dolari.

Este adevărat, aceasta este suma brută, din care s-au plătit impozite, dar oricum rămâne o sumă importantă. La care se ­adaugă contractele de milioane semnate cu diverşi sponsori.

Mai vezi și: Monica Iagăr, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep: „Ca să-și spele imaginea trebuie să ...”

Pentru că ştie că banii trebuie să producă, ea a decis să investească în domeniul imobiliar, astfel că acum are un adevărat imperiu. Printre altele, mai deţine un complex de apartamente în Mamaia Nord – Năvodari.

Ea a mai construit un complex rezidenţial într-un cartier aflat aproape de malul mării, dar a mai cumpărat şi un teren foarte valoros în zona Lacului Snagov, unde şi-a şi construit o casă cu teren de tenis.

De asemenea, deține o casă în cartierul Primăverii, unul dintre cele mai scumpe în Bucureşti.

Halep este suspendată provizoriu de WTA

În aceste zile, Simona Halep şi avocaţii ei pregătesc cea mai bună apărare pentru a demonstra că fostul lider WTA nu s-a dopat.

Conform surselor internaţionale, procesul în care va fi judecată fapta sportivei noastre va avea loc în ianuarie sau februarie 2023, la tribunalul londonez Sports Resolutions.

În ultima perioadă, ştirile despre acest caz au fost contradictorii, dar au existat şi veşti bune. Una dintre acestea a fost dată în urmă cu trei săptămâni de un judecător român de-al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Acesta a declarat pentru prosport.ro că s-ar fi dovedit cum a ajuns substanţa interzisă în organismul ei, adică în mod independent de sportivă.

Simona Halep nu a mai jucat tenis de la US Open, unde a fost învinsă în primul tur. Foto: EPA-EFE
Simona Halep nu a mai jucat tenis de la US Open, unde a fost învinsă în primul tur. Foto: EPA-EFE

„Se pare că s-a identificat modalitatea prin care Roxadustatul a pătruns în organismul sportivei, şi anume prin ingerarea unui supliment alimentar contaminat. Produsul contaminat este un produs care conţine o substanţă interzisă, fără ca aceasta să fie precizată pe eticheta produsului sau în informaţiile accesibile printr-un demers rezonabil de căutare pe Internet.”, a declarat el.

Vezi și: Cu cine s-a întâlnit Simona Halep la mall. I-a făcut o surpriză de proporții! „O iubesc și o admir”

La finalul lunii august, în timpul unui control antidoping efectuat în timpul US Open, jucătoarea noastră a fost depistată pozitiv cu Roxadustat.

Ea a primit rezultatul la 21 octombrie, de atunci fiind suspendată provizoriu de WTA.

Dacă va fi găsită vinovată, atunci va fi suspendată din activitate pe o perioadă cuprinsă între doi şi patru ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
4 front doctorita spagara jpg
Bryan Johnson jpg
cub ioana ginghină png
image
image
image
image
image
image
cub isabela onoriu png
cub iuliana marciuc png
cub amna png
cub serghei mizil png