Simona Halep, mesaj surprinzător pentru Mouratoglou! Nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva

Ultima actualizare:

La câteva săptămâni după declanșarea scandalului de dopaj, Simona Halep a transmis un mesaj surprinzător la adresa antrenorului ei, Patrick Mouratoglou.

Simona Halep, mesaj suprinzător pentru Mouratoglou
Simona Halep, mesaj suprinzător pentru Mouratoglou

Rămâne mult mister în jurul incidentului de la US Open, unde „Simo” a fost depistată pozitivă la un control antidoping. În numeroasele teorii dezbătute prin presă și în mediul online, unele persoane s-au întrebat dacă nu cumva antrenorul campioanei de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 ar fi avut un rol în situația în care a ajuns Halep.

Se pare că realitatea contrazice orice teorie. Nu există vreo tensiune între fostul număr 1 mondial și Patrick Mouratoglou. Mai mult, Simona pare ancorată în continuare la tot ce mișcă în lumea tenisului, chiar dacă este suspendată și nu are voie să participe la vreun turneu.

Simona Halep, mesaj pentru Patrick Mouratoglou

Ultima postare făcută de campioana noastră ne indică faptul că are numai gânduri bune la adresa antrenorului ei. Simona Halep a fost impresionată în weekend de performanța reușită de un alt jucător pregătit de Mouratoglou, danzeul Holger Rune.

Aflat pe locul 10 ATP, tânărul de 19 ani tocmai a obținut victoria carierei. Rune a câștigat duminică, 6 noiembrie, Masters-ul de la Paris, după o finală superbă contra lui Novak Djokovici, scor 3-6, 6-3, 7-5. Rezultatul a impresionat-o și pe Halep.

Felicitări, Holger Rune! Mi-a plăcut să te văd jucând. Sunt mândră de antrenorul meu, Patrick Mouratoglou, o persoană specială“, a scris Simona Halep pe rețelele de socializare, conform Adevărul.ro.

La meciul de la Paris a fost prezent și Mouratoglou. Dacă actualul antrenor al Simonei Halep s-a aflat în capitala Franței, fostul tehnician, Darren Cahill, a venit, la București, pentru a fi alături de Halep în acest moment extrem de dificil.

Simona Halep a fost depistată pozitiv cu Roxadustat în luna august, când a participat la US Open. La turneul american, românca a cedat în primul tur în fața Dariei Snigur. Sportiva noastră este suspendată provizoriu, astfel că nu poate concura sau participa la niciun turneu oficial de tenis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
PAOK Brugge (EPA) jpg
Otelul Galati Universitatea Cluj (Sportpictures) jpg
Maria Herranz jpg
Vlad Covaliu (Facebook) jpg
Cristiano Ronaldo la Juventus Torino (EPA) jpg
Manchester City Real Madrid jpg
Corvinul Voluntari (Sportpictures) jpg
Cristina Neagu (Sportpictures) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net