Patrick Mouratoglou, decizie de ultimă oră în cazul Simonei Halep!: «Am fost cât se poate de rezervat...»

Ultima actualizare:

După ce Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanță din clasa EPO, cu efect de potențare a efortului fizic, lumea a așteptat o reacție vehementă din partea antrenorului Patrick Mouratoglou, însă acesta nu a fost deosebit de vocal în această privință. Iată că după ce a cântărit mai bine situația, Mouratoglou a rupt tăcerea și anunțat care este poziția sa oficială în scandalul dopajului. 

Patrick Mouratoglou, decizie de ultimă oră în cazul Simonei Halep!
Patrick Mouratoglou, decizie de ultimă oră în cazul Simonei Halep!

Patrick Mouratoglou a făcut un anunț în care își exprimă punctul de vedere oficial față de cazul de dopaj în care este implicată Simona Halep și spune cum anume va evolua colaborarea cu tenismena, în acest context dificil. Ceea ce a surprins pe mulți, după ce Simona Halep a anunțat pe contul personal de Instagram că a fost depistată pozitiv la un test antidoping, a fost faptul că antrenorul ei a păstrat tăcerea asupra întregii situații. â

Citește și: Simona Halep, surprinsă la o clinică alături de un bărbat misterios! Au descins într-o zonă de fițe

Informațiile ulterioare în ceea ce privește situația în care se află fosta campioană la tenis au stabilit că tenismena va trebui să răspundă în fața unei comisii și există posibilitatea de 90% ca Halep să fie găsită vinovată de dopaj.

Patrick Mouratoglou și-a declarat inițial susținerea față de Simona Halep, dar nu oferit alte detalii despre acest incident. Iată că în sfârșit Patrick Mouratoglou a decis să-și exprime punctul de vedere oficial și să clarifice ce se va întâmpla de acum încolo cu tenismena româncă. 

„În primul rând aș vrea să spun ce șoc s-a produs în echipa noastră de când Simona m-a anunțat de testul pozitiv de la US Open. În aproape 30 ani de când lucrez cu tot felul de sportivi și atleți nu am întâmpinat o astfel de situație.

Apreciez faptul că oamenii din tenis care au lucrat cu Simona au vorbit deschis despre acest subiect. Vreau să le mulțumesc pentru faptul că au fost atât de vocali într-un moment atât de delicat. Au transmis un mesaj puternic.

De la testul pozitiv al Simonei de săptămâna trecută, am fost cât se poate de rezervat. Mi-am folosit energia pentru a o ajuta și sprijini în a arăta adevărul zi de zi.

O cunosc foarte bine pe Simona și vă pot asigura că este un model de integritate. Este împotriva oricărei forme de dopaj și știu că nu i-a trecut niciodată prin cap să ia vreo substanță interzisă. Am încredere în ea 100%.

Împreună, vom lupta pentru a demonstra care este adevărul.”

Declarația oficială a lui Patrick Mouratoglou, postată pe contul de Instagram
Declarația oficială a lui Patrick Mouratoglou, postată pe contul de Instagram

Soția lui Patrick Mouratoglou ar fi sabotat-o pe Simona Halep? 

O teorie extrem de controversată în cazul de dopaj al Simonei Halep este aceea în care se presupune că persoana ce ar fi orchestrat, din umbră, întreaga poveste ar fi chiar soția antrenorului Patrick Mouratoglou, Ada Obilu. Aceasta și-a manifestat gelozia față de Simona Halep și, potrivit specialistului în sport de performanță Dorel Tocitu, Obilou ar fi avut toate motivele să-i facă rău sportivei românce. 

 «Substanța se găsește în corpul sportivei, ea e responsabilă, indiferent cine ce a făcut. Dacă vreau să fiu malițios, vă trimit la declarația soției lui Patrick Mouratoglou, care zicea că o să se ocupe ea să nu mai dureze mult colaborarea pe partea de tenis. A luat-o gura pe dinainte." , a declarat Dorel Tocitu pentru Playsport

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net