8 filme pentru cei care nu au probleme cu inima! Cei slabi de înger ar fi traumatizați dacă le-ar viziona

Dacă vrei să urmărești cele mai bune filme de groază, thrillere psihologice dramatice, care să te țină cu sufletul la gură pe toată durata difuzării, dar și să te sperie, atunci îți putem sugera câteva. Filmele întunecate sunt menite să ne facă să țipăm, să ne speriem și să stăm treji noaptea, derulând în minte momentele lor cele mai îngrozitoare.

Filme care îți vor capta atenția pe toată durata lor Foto: Pixabay.com
Filme care îți vor capta atenția pe toată durata lor Foto: Pixabay.com

 Requiem for a Dream (2000)

Requiem For A Dream este un film care expune pericolul abuzului de droguri și consecințele pe care consumul de substanțe interzise îl poate avea. Pelicula îi arată pe Jennifer Connelly și pe Jared Leto, ca doi consumatori de heroină din New York. Acțiunea peliculei e puternică, iar interpretarea actorului Jared Leto a fost considerată incredibilă.

Martyrs

 Martyrs (2008), un horror neașteptat de sângeros, plin de sadism, dar deloc superficial. Povestea pornește de la o femeie care încearcă să se răzbune pe cei care au sechestrat-o când era mica, dar ajunge în cu totul altă direcție. 

Mai exact, Lucie este o fetiță care reușește să scape de niște persoane care o torturau. Ajunsă la un centru de recuperare, își face o prietenă, pe Anna. Peste câțiva ani, Lucie găsește presupusa familie care a torturat-o și o împușcă. După aceea, Lucie se sinucide, deoarece avea viziuni cu fantoma unei fete torturate cu ani în urmă. Anna era de față când Lucie murise, iar o organizație apare și-i dezvăluie Annei că va deveni o martiră, ajungând să fie torturată, doar ca să vada lumea de apoi, chiar dacă e in viață.

The Sixth Sense 

În acest zguduitor thriller psihologic, la numai 8 ani ai săi, Cole Sear (Haley Joel Osment) este hărțuit de un secret apăsător: îl vizitează fantome. Fire introvertită, retrasă, Cole este înspăimântat de sufletele neliniștite ivite din umbră. Derutat de puterile sale paranormale și prea tînăr pentru a ști ce să facă, Cole nu destăinuie terifiantele sale trăiri decît psihologului său, Dr. Malcolm Crowe (Bruce Willis). Pe măsură ce Dr. Crowe încearcă să descopere periculosul adevăr despre capacitățile supranaturale ale lui Cole, pacient și terapeut trăiesc împreună un șoc ce-i va purta într-o realitate înfricoșătoare și inexplicabilă.

Cannibal Holocaust 

Cannibal Holocaust este un film italian horror, din 1980. Cannibal Holocaust, de la a cărui lansare s-au scurs deja mai bine de patru decenii, a reuşit să şteargă graniţa dintre ficţiune şi realitate. Nu a "mers" doar la un elev de gimnaziu din România anilor '90, ci la mulţi dintre spectatorii adulţi din epocă. Ruggero Deodato, regizorul filmului, chiar a fost acuzat (şi nu de opinia publică, ci de procurori) că şi-a ucis actorii în faţa camerei de luat vederi pentru a mări doza de realism a filmului şi a trebuit să-i aducă la tribunal pentru a dovedi magistraţilor că acuzaţiile sunt absurde. Oriunde a fost proiectat, Cannibal Holocaust a provocat isterie şi reacţii extreme: a fost interzis în peste 50 de ţări la lansare, interdicţie păstrată chiar şi azi în ţări mai conservatoare.

The Boogeyman

Filmul ce a avut premiera în luna iunie a anului 2023, prezintă poveste unei adolescente și sora ei mai mică, încă suferind după moartea mamei lor. Acestea încep să fie terorizate în propria casă de o prezență sadică și sunt nevoite să își scoată tatăl din letargia provocată de pierderea avută. 

Beau is afraid 

Beau nu se simte deloc bine după moartea subită a mamei lui, iar medicamentele pe care i le prescrie terapeutul nu par a fi o soluție salvatoare pentru el, din contră, pare că doar i se îngreunează viața. Acesta își confruntă trecutul, prezentul și viitorul, și ajunge în punctul în care este nevoit să își învingă chiar și cele mai întunecate frici, pentru a ajunge să-și îndeplinească visele.

Evil dead rise

Este filmul horror cu o acțiune care se desfășoară din pădure în oraș. Două surori întrîinate, a căror reuniune a fost oprită de apariția demonilor ce posedează oameni, împingându-i într-o bătălie pentru supraviețuire, se confruntă cu o viață de familie de coșmar.

Renfiled

Filmul horror aduce în prim plan povestea modernă și monstruoasă a servitorului loial al lui Dracula, Renfield. Acesta este asistenul torturat al celui mai narcisist șef din istorie, și este forțat să procure prada stăpânului său și să execute orice comandă, indiferent de felul acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
image png
BeFunky collage (26) jpg
FotoJet (1) jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Simona Pătruleasa
image
actualitate.net
image
actualitate.net