Filmul genial care a cucerit inimile fanilor de pe Netflix. Deja a intrat în Top 10 în România

Ultima actualizare:

Deși acest film s-a lansat cu mai bine de un deceniu în urmă, el a reușit recent să recucerească atenția publicului din întreaga lume, inclusiv din țara noastră! Iar motivul este simplu: această peliculă s-a alăturat catalogului Netflix! Este vorba despre „Something New”, care deja a intrat în top 10, în țara noastră.

Netflix reușește mereu să dea lovitura mereu, fie că este vorba despre filme și seriale noi, produse special pentru platforma de streaming, ori, cum este și situația acestei pelicule, prin filme mai vechi, care sunt adăugate constant în catalogul impresionant al celor de la Netflix.

Iar comedia romantică „Something New” a fost adăugată recent în catalogul platformei de streaming, iar în ciuda faptului că s-a lansat tocmai în anul 2006, deja a intrat în top 10, în țara noastră.

„Something New” a devenit rapid popular pe Netflix

Această peliculă spune povestea unei contabile din Los Angeles, Kenya (interpretată de Sanaa Lathan), care se concentrează exclusiv asupra locului de muncă.

Ambițioasă și destul de rezervată față de cei din jurul ei, tânăra contabilă dorește să devină parteneră la firma la care lucrează, iar, destul de recent, a cumpărat și o nouă casă.

Cu această ocazie îl va cunoaște pe Brian (interpretat de Simon Baker), un arhitect peisagist care va fi angajat de tânăra contabilă. Iar în ciuda dificultăților, cei doi încep să se găsească în mijlocul unei relații în care vor trebui să își dea seama ce își doresc, cu adevărat, unul de la celălalt.

Filmul a intrat deja în Top 10

În cele din urmă, cei doi vor fi nevoiți să își facă ordine în sentimente și să se hotărască dacă vor dori, sau nu, să rămână împreună.

 Pelicula „Something New” poate fi văzută oricând pe platforma de streaming Netflix, iar partea cea mai bună este faptul că acest film nu este foarte lung. El durează doar o oră și 40 de minute, așa că poate fi văzut chiar și atunci când nu avem foarte mult timp la dispoziție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net