Se știe deja marele câștigător „Chefi la Cuțite”? Primul indiciu: e femeie!

Ultima actualizare:

S-a aflat deja cine o să câștige sezonul cu numărul 11 al show-ului culinar „Chefi la Cuțite”? Cel puţin aşa susţin Viperele Vesele - un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului.

O femeie din echipa lui Sorin Bontea ar fi câștigat trofeul cu numărul 11 / foto: Antena 1
O femeie din echipa lui Sorin Bontea ar fi câștigat trofeul cu numărul 11 / foto: Antena 1

Până acum predicţiilor sau deconspirările acestor Vipere Vesele au fost adevărate, aşa că fanii „Chefi la cuţite" ar putea deja să felicite câştigătorul noului trofeu. Câştigătoarea, mai exact, căci se pare că a pus din nou mâna pe acest premiu o femeie.

Acest grup intitulat Viperele Vesele activează cu precădere în Social Media, pe un cont de Instagram cu același nume, și pretinde că ar da în vileag informații-bombă din interiorul tuturor trusturilor media.

O femeie din echipa lui chef Sorin Bontea ar fi câștigătoarea sezonului 11 „Chefi la cuţite"

Nina Hariton este prima femeie care a luat cuțitul de aur de la chefi / foto: Antena 1
Nina Hariton este prima femeie care a luat cuțitul de aur de la chefi / foto: Antena 1

În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că prima femeie din istoria emisiunii Chefi la cuțite care a primit cuțitul de aur, Nina Hariton, din echipa lui chef Sorin Bontea, va fi câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii”, au precizat Viperele Vesele, pe pagina lor de Instagram.

Finala competiţiei va avea loc la 20 iunie, aşa că rămâne de văzut dacă acest prognostic este adevărat. Dacă se adevereşte, atunci Nina este a treia femeie care câştigă consecutiv, căci şi sezoanele precedente au avut tot o învingătoare. Narcisa Birjaru din echipa condusă de Cătălin Scărlătescu a câştigat sezonul cu numărul 9 (în mai 2022), iar sezonul cu numărul 10 (în decembrie 2022) a fost câştigat de Florica Boboi, care făcea parte tot din echipa care ar fi învingătoare şi anul acesta, cea condusă de Sorin Bontea.

Cine este Nina Hariton

Nina Hariton l-a ales coordonator pe schef Sorin Bontea / foto: Antena 1
Nina Hariton l-a ales coordonator pe schef Sorin Bontea / foto: Antena 1

Nina Haritan este prima femeie care a reușit să obțiă trei cuțite de aur la îndrăgita emisiune culinară. Concurenta l-a ales pe Chef Sorin Bontea și face parte din echipa acestuia.

Nina este din Republica Moldova și lucrează ca agent imobiliar în Paris, unde locuiește de opt ani. De mică a fost pasionată de bucătărie, iar de curând și-a făcut curaj și a decis să participe la „Chefi la cuțite”. În prima etapă a competiției Nina Hariton a pregătit un piept de găină de fermă cu piure de brocolli și a reușit să-i impresioneze pe toți cei trei jurați.

Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim", a spus Nina Hariton la intrarea ei în concurs.

Concurenta a spus şi care este motivul pentru care și-a părăsit țara natală: a plecat la Paris, deoarece a dorit să îi fie alături soțului, care locuia de mulți ani acolo. 

image
image
image
image
image
image
banner love island png
alina ceusan 2 jpg
netflix jpg
 Florin Salam (43 de ani) și-a deschis sufletul aseară și a oferit detalii necunoscute despre viața și cariera sa, în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai"
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
banner cristina cioran png
banner mămăligă png
image
actualitate.net