Ana Maria Barnoschi Barnoski, anunț important despre cariera ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Colega lui Bursucul de la Roata Norocului, de la Kanal D, este cunoscută și ca dansatoare, căci a lucrat cu o mulțime de artiști consacrați de pe meleagurile noastre. De fapt, Ana Maria Barnoski așa a devenit cunoscută. Iată că artista renunță încet, încet la cariera de dansatoare pentru una în televiziune, unde e asistentă deja de mulți ani.

Ana Maria Barnoski este îndrăgostită de logodnic și televiziune
Ana Maria Barnoski este îndrăgostită de logodnic și televiziune

Înainte de pandemie, Ana Maria Barnoski (30 de ani) se împărțea între filmările pentru "Roată Norocului", de la Kanal D, și concertele pe care le avea împreună cu diferiți artiști. Însă, în ultima perioadă, vedeta s-a reorientat și am vrut să aflăm mai multe detalii și despRe viața ei particulară și despre cea profesională.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV! Cum i l-a furat Viviana Sposub pe Bursucu' lui Teo?: „A fost dragoste la prima vedere! George, să nu te superi!”

Dansul a ținut-o în urmă! Ana Maria Barnoski renunță la scenă pentru televiziune

„Am 50 de kilograme și mă mențin în jurul acestei greutăți, 49-5I, pe acolo. Mă ajută gena, metabolismul, am o mamă care arată foarte bine. Înainte de pandemie dansam foarte mult, dar n-am mai dansat pentru că n-au fost concerte, n-au fost evenimente, automat m-am oprit din dans.

Colegii mei au avut câteva concerte astă vară, însă ușor, ușor încerc să mă axez pe partea de televiziune și de online, iar treaba asta cu dansul și concertele trece în plan secundar.”, a declarat Ana Maria Barnoski, pentru Click!, care a ținut să menționeze că „vinovat” pentru silueta pe care o are este sportul.

„Fac sală de câțiva ani, cred că în jur de cinci, cu pauze, pentru că nu am timp să merg toată ziua. Îmi place și încerc să ajung de trei ori pe săptămână la sală, dar nu pot tot timpul, așa că de două ori într-o săptămână tot ajung.”, a mai spus vedeta.

Ana Maria Barnoski se pregătește să devină mireasă! 

„Sunt fericită, într-o perioada bună în viață mea în care lucrurile au început să se așeze, am fost cerută de soție", ne-a spus vedeta, care a mai declarat că se pregătește noi filmări la "Roată Norocului" pentru un nou sezon.

„Am ani de când sunt la "Roată Norocului" și am pierdut șirul filmărilor. Sunt o persoană optimistă și la filmări, și în viață de zi cu zi. Cred că eman o energie bună. Și un ras molipsitor și pot să spun că o moștenesc pe mama care are un ras la fel de colorat dar nu că al meu", a mai spus Ana Maria Barnoski.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net