Andreea Perju, copilărie plină de greutăți și neajunsuri: „Eram atunci cea mai săracă din clasă!”

Andreea Perju (38 de ani) a ajuns acum, pentru mulți, un exemplu de femeie puternică! După un divorț tacit de bărbatul cu care are două fetițe, și o carieră de succes în domeniul televiziunii și a cinematografiei, blondina și-a deschis sufletul în cadrul unui podcast, și a povestit tuturor ce greutăți financiare a întâmpinat în copilărie, dar și cât de mult și-a dorit să ajungă unde este astăzi.

„Eu am plecat de la sub zero, chiar am plecat de la sub zero, uneori gândindu-mă în spate, am făcut imposibilul – posibil. Eu în clasa a VIII-a mi-am dorit să cânt, mai exact când a apărut trupa L.A. pe piață, eu atunci, în acea perioadă, am fost cea mai mare fană L.A. a țării, iar ălă a fost momentul în care eu am zis că îmi doresc să cânt. Pe atunci eram cea mai săracă din clasă și nu am vreo problemă cu chestia asta, dar efectiv aveam zile în care mâncam cu tata doar cartofi prăjiți dimineața, la prânz și seara.

A fost singura mâncare pe care o aveam și îndoiam uleiul cu apă, pentru că nu aveam atâta ulei și atunci încercam să ne ajungă, deci asta este adevărul. Deci, de asta îți zic, că mulți oameni, în acea perioadă, nu credeau în visul meu pentru că era greu de acolo, de unde eram, să spui că vreau să cânt”, a spus Andreea Perju, în cadrul podcast-ului „Tâlcuri Cotidiene”.

Click! spune

Andreea Perju a divorțat în urmă cu un an de bărbatul cu care era căsătorită de 13 ani. Actrița a ținut ascunsă, pentru o perioadă de timp, acestă separare, de Cristi Donciu, bărbatul cu care are două fetiți: Mara (13 ani) și Ada (9 ani). Însă, din cauza presiunilor mediatice, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la PRO-TV, a recunoscut această separare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net