Andreea Perju este pregătită să își refacă viața „E important ca omul care va apărea în viața mea să aibă aceleași nevoi și principii ca mine”

#Exclusiv Click!

Andreea Perju (38 ani) pare că s-a refăcut complet după divorțul de soțul ei, Cristi Donciu, de care s-a despărțit după 13 ani de mariaj. Frumoasa actriță are acum zâmbetul pe buze și este recunoscătoare pentru ceea ce se întâmplă în viața ei.

S-a mutat în casă nouă și ne-a mărturisit că este în căutarea echilibrului. Chiar dacă a divorțat, aceasta mărturisește că se simte chiar foarte bine. Mai mult decât atât, Andreea Perju ne-a mărturisit că nu ar spune „nu” unei noi relații.

 Încerc să îmi găsesc un echilibru. Viața mea nu este numai roz, poate așa pare din exterior, dar nu e chiar așa. Am învățat că este important să fiu recunoscătoare în viață și să mă bucur de lucrurile bune care mi se întâmplă. Sunt într-o reconectare cu mine și mă bucur de ceea ce mi se întâmplă! Sufletul meu este foarte fericit în acest moment. Am acasă două fetițe superbe, doi motani, la fel. Însă nu aș spune niciodată nu, dacă ar apărea cineva care să fie pe sufletul meu. Când va fi să apară o să apară, deocamdată nu face parte din lucrurile prioritare în acest moment”, ne-a mărturisit Andreea Perju.

Andreea Perju trăiește clipa

Andreea Perju este o mămică responsabilă pentru cele două fete ale ei, Ada (9 ani) și Mara (13 ani). Actrița s-a dedicat lor întru totul, a fost ocupată cu mutarea în noua lor casă, dar și cu amenajarea locuinței, motiv pentru care nu a avut timp să se gândească prea mult la ea și la o nouă relație.

 Nu știu să spun clar dacă sunt pregătită pentru o nouă relație, pentru că după experiența trăită și la vârsta mea cumva, raportarea la o relație este total diferită acum, față de cum era la 23 de ani. Nu îmi dau seama, trăiesc prezentul și mă bucur de ce se întâmplă și sunt convinsă că dacă ar fi să vină mâine, peste o lună, peste șase, voi simți chestia asta și probabil atunci o să fiu pregătită”, a mai spus Perju, care și-ar dori, pe viitor, lângă ea, un bărbat care să-i împărtășească dorințele și sentimentele.

Pentru Andreea Perju, într-o relație sentimentală, primează încrederea, comunicarea, respectul și susținerea reciprocă.

 Cred că pe lângă faptul că sunt importante sentimentele, pe lângă asta, în momentul de față într-o relație serioasă mi se par importante comunicarea, respectul, încrederea, susținerea reciprocă. Nu mai cred în asta cu  relația merge de la sine, nu cred în asta! O relație trebuie să și-o dorească ambii parteneri și să construiască cărămidă cu cărămidă, e ca la casă! E important ca omul care va apărea în viața mea să aibă aceleași nevoi și principii ca mine, care sunt normale în orice relație!”, a mai declarat Andreea Perju.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net