Cum și-a amenajat Andreea Perju terasa casei! Uite cum se răsfață actrița când e singură acasă

Andreea Perju (38 ani) se bucură din plin de noua ei viață, mai precis viața de după divorț

Amenajarea casei sale în care, în sfârșit, s-a mutat nerăbdătoare, încă îi mai ocupă tot timpul pentru că întotdeauna mai găsește câte ceva de făcut. Actrița s-a focusat însă pe terasa pe care și-a aranjat-o așa cum și-a dorit și o declară acum „un vis împlinit"!.

De când e frumos afară, Perju își petrece mai toate zilele și serile pe terasă, acolo unde se umple de o super energie. Iar atunci când e singură acasă, se relaxează citind în oaza  ei de liniște și de frumos.

„Serile în care sunt fără fetițe sunt puține așa că profit de fiecare moment de singurătate  să fac ceea ce îmi încarcă bateriile. Fie că lucrez, citesc o carte sau mănânc înghețată, desertul meu preferat, terasa a devenit punctul de atracție numărul 1 din casă. Un vis devenit realitate!", a povestit, încântată, Andreea Perju, căci așa cum spune ea, noua ei casă este preferata ei.

„Acasă este  locul unde orice furtună se potolește și mă simt în siguranță.                    

Am terminat 3 zile de filmări cu o echipă la care țin enorm, care și-n cele mai proaste momente ale mele, reușește să îmi crească stima de sine și să-mi aducă aminte că mi-am ales cea mai frumoasă meserie din lume. Mulțumesc lor și celor din distribuție, acest episod o să iasă top!Acum mă întorc la pitice și motani, nu de alta dar în ultimele 3 zile m-au înțeles necondiționat și au așteptat răbdători să termin.  Bucurați-vă de ceea ce aveți și nu vă mai concentrați doar pe ceea ce au alții", este una dintre alegerile și povețele Andreei Perju, care parcă a înflorit după divorț și totul îi merge strună.

Cât de mult o împlinesc fetițele

Actrița pare că s-a refăcut total după divorțul de soțul ei, Cristi Donciu, de care s-a despărțit după 13 ani de mariaj. Actrița s-a dedicat întru totul celor două fete ale ei, Ada, care a terminat clasa a III-a și va merge din toamnă într-a IV-a și Mara (13 ani), care a terminat clasa a VI-a.

„A fost un an intens, cu multe întâmplări, stări, suișuri și coborâșuri dar încheiem cu zâmbetul pe față! Sunt tare mândră de fetele mele!", a declarat Andreea Perju.

În luna aprilie, Andreea Perju, care a luat viața așa cum a venit și s-a ambiționat să își croiască un drum frumos, ne mărturisea că nu știe dacă este sau nu pregătită pentru o nouă relație. Evenimentele din viața ei, proiectele, fetele și amenajarea noii case, au ținut-o destul de ocupată pe frumoasa actriță.

Nu știu să spun clar dacă sunt pregătită pentru o nouă relație pentru că după experiența trăită și la vârsta mea cumva, raportarea la o relație este total diferită acum față de cum era la 23 de ani. Nu îmi dau seama, trăiesc prezentul și mă bucur de ce se întâmplă și sunt convinsă că dacă ar fi să vină mâine, peste o lună, peste șase, voi simți chestia asta și probabil atunci o să fiu pregătită”, a mai spus Perju, care și-ar dori, pe viitor, lângă ea, un bărbat care să-i împărtășească dorințele și sentimentele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net