Bia Khalifa, goală pe scena iUmor! Și-a acoperit părțile intime cu niște frunzulițe: „Eu sunt Eva modernă”

Ultima actualizare:

Bia Khalifa, apariție senzațională pe scena ,,iUmor”, sezonul 14. Tânăra s-a prezentat în calitate de concurent, însă costumația purtată arăta mai mult decât acoperea. Bia Khalifa a decis să se costumeze în costumul Evei, întrucât a venit pregătită să facă umor pe tema experiențelor sale amoroase.

Bia Khalifa s-a prezentat pe scena emisiunii de talente umoristice dezbrăcată și dezinvoltă, având acoperite doar zonele intime cu câte o frunză. Cei prezenți la masa juraților au avut parte de un șoc în momentul în care aceasta și-a făcut debutul, însă blondina a avut grijă să-i facă pe aceștia să râdă și să iasă în evidență, așa cum doar ea știe.

Bia Khalifa, ,,preferata” Deliei, din nou la ,,iUmor”

În momentul în care ,,Eva modernă” – așa cum Bia Khalifa s-a autointitulat a urcat pe scenă, reacția Deliei a fost pe măsura așteptărilor ei. Astfel, jurata de la ,,iUmor” s-a lăsat cucerită de aparițiile impecabile ale Biei Khalifa.

De fiecare dată când vine, vine ca o zână, ca o nimfă, arată impecabil!”, au fost complimentele pe care Bia Khalifa le-a primit din partea artistei.

Bia Khalifa: ,,Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”

,,Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții”, susține vehement Bia Khalifa, care s-a mândrit că a avut curajul să își expună trupul în fața juraților și al celor de acasă, acoperite fiindu-i doar zonele intime cu frunze.

S-a autoproclamat ,,Eva modernă”, dispusă să păcătuiască prin prisma existenței sale. De asemenea, nu putem să nu readucem în scenă și momentul în care, într-o altă apariția la ,,iUmor”, tânăra s-a prezentat purtând un costum minuscul din măști chirurgicale, a căror întrebuințare a fost doar pentru a-i acoperi zonele intime.

Eu sunt Eva modernă și uite așa îmi încep păcatele pe ziua de astăzi. (Pe o scară de la 1 la 10), mă consider 666. Păcătuiesc pur și simplu prin existența mea. Eu sunt ispita tuturor. (...) Regula numărul unu: trebuie să arăt bine, nu trebuie să îmi fie cald! Așa ne-am născut, așa trebuie să fim cu toții.”, a spus Bia Khalifa la testimoniale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net