Boala gravă cu care s-a luptat Iuliana Tudor. Luni de zile a stat la pat

Mereu cu zâmbetul pe buze, cu o energie debordantă și un umor ieșit din comun, Iuliana Tudor le zâmbește mereu celor de acasă în fața camerelor de filmat, însă puțini sunt cei care știu că în spatele zâmbetului ei zace o mare dramă. De ce boală suferă de mai bine de două decenii.

Iuliana Tudor / foto: Social media
Iuliana Tudor / foto: Social media

Iuliana Tudor a fost diagnosticată în urmă cu 20 de ani cu o boală gravă, care i-a schimbat viața radical, însă a reușit să o țină sub control.

Iuliana Tudor, diagnosticată cu o boală autoimună

Recent, vedeta de televiziune și-a deschis sufletul în fața celor de acasă și a mărturisit faptul că de zeci de ani de zile ține sub control o boală autoimună care i-a schimbat în totalitate viața și a ajutat-o să renunțe la „vanitate, mândrie, superficialitate, neatenție, lipsă de grijă față de propria persoană, corp, trup și suflet”.

„Miza pentru mine era să fiu cea mai bună. Și, în general, am avut acest motor de foarte mică. Adică, pentru mine, coronița aceea pe cap nu însemna doar că am luat zece. Era un triumf în fața celorlalți. Adică era o treabă acolo, undeva în mințișoara mea. Și, în privința televiziunii, am exagerat enorm. Și asta e o meserie care te consumă, cere tot”, a mărturisit Iuliana Tudor, în podcastul Avangarda cu Ionuț Vulpescu.

A fost ațintită la pat luni de zile

În anul 2004, vedeta avea să pună vreme de câteva luni cariera pe pauză din cauza problemelor de sănătate.

„A trebuit să mă opresc din tot. Nu mai puteam să fac absolut nimic. Nimic. Și am stat la pat niște luni de zile. Un tratament foarte dur. Am trecut prin foarte multe stări atunci. Dar n-am avut… Și pentru asta iar sunt recunoscătoare, mamei mele. Nu m-am revoltat. Medical vorbind, în acest moment, când noi vorbim, eu sunt exact în stadiul în care eram înainte de 2004.

Strict medical. Dar vedeți ce a făcut experiența în sine la nivel sufletesc și spiritual și de înțelegere? S-au schimbat niște lucruri. Și probabil că trebuia să trec prin experiența aceea ca să înțeleg. Se putea să nu înțeleg. Să treacă și eu să-mi văd în continuare de zona mea fină de înțelegere”, a mai spus vedeta tv. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate middleton rochie foto profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
Banner Oana Ioniță
Mircea Radu continuă „Noi, românii”, emisia care de 3 sezoane, deja, aduce în fața telespectatorilor Metropola TV
Banner Sorin Mitrea
image png
BeFunky collage (26) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net