Care este adevăratul motiv pentru care Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați din „Asia Express”

#Asia Express

Perechea Andrei Ursu și Vlad Condurache a fost una dintre echipele favorite ale fanilor competiției „Asia Express”. Din păcate, însă, parcursul lor a luat sfârșit în ediția de miercuri, 18 septembrie 2024. Care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care echipa lor a fost eliminată? Ce nu s-a văzut la TV.

De ce ar fi fost eliminați, de fapt, Andrei Ursu și Vlad Condurache din „Asia Express”
De ce ar fi fost eliminați, de fapt, Andrei Ursu și Vlad Condurache din „Asia Express”

Din nefericire pentru fanii competiției „Asia Express”, una dintre echipele favorite ale telespectatorilor, cea formată din Andrei Ursu, cunoscut ca WRS, și Vlad Condurache, a fost eliminată în ediția de miercuri, 18 septembrie.. Cei doi au ieșit pe locul trei la cursa pentru Ultima Șansă, iar dragonul a fost roșu. De ce ar fi fost eliminați, de fapt, Andrei Ursu și Vlad Condurache? Ce nu s-a văzut la TV?

Adevăratul motiv pentru care Andrei Ursu și Vlad Condurache au fost eliminați 

Ei bine, de-a lungul competiției, Andrei Urs și iubitull său au întâmpinat mai multe probleme care le-au afectat dinamica. În primul rând, nu existat o femeie în echipă, ceea ce era un dezavantaj în ceea ce privește autostopul și cazarea.

În al doilea rând, nici condiția lor fizică nu era cea mai bună. Chiar dacă luptau mereu pentru a-și păstra poziția, mergeau în ritmul lor, astfel că se aflau adesea la coada clasamentului. Toate aceste dezavantaje pentru echipa Andrei Ursu și Vlad Condurache erau un avantaj pentru celelalte echipe care concurau pentru Ultima Șansă. Lupta nu a fost una ușoară, lucru confirmat de însăși Irina Fodor.

A fost o zi grea. Cât de obositor e să alergi printr-un oraș atât de aglomerat. Nu mai vorbim de probe și căldură”, a spus Irina Fodor, subliniind dificultățile fizice și emoționale cu care s-au confruntat concurenții.

În ciuda faptului că cei doi favoriți au plecat acasă și au pierdut șansa de a câștiga marele premiu, Andrei Urs și Vlad Condurache au ieșit optimiști din competiția „Asia Express”. „Știam că am ajuns ultimii, am dat tot ce am putut. Noi ne-am distrat teribil până acest moment. Nu am niciun regret”, a spus Andrei Ursu.    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
netflix pixabay jpg
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net