Carmen Tănase a vrut să renunțe la actorie. Experiența care a marcat-o: „M-am așezat pe o bancă, unde m-a și găsit dimineața...”

Renumita actriță Carmen Tănase s-a gândit să renunțe la actorie. Acest gând intervenise pe vremea când era studentă, după ce vizionase o piesă de teatru celebră. Acela a fost momentul în care vedeta a stat o noapte întreagă pe o bancă în Cișmigiu, gândindu-se dacă, într-adevăr, această meserie era pentru ea. 

Carmen Tănase / foto: Social media
Carmen Tănase / foto: Social media

Carmen Tănase s-a făcut remarcată prin prisma carierei și talentului său. Iubită de public, actrița se bucură de un succes răsunător în urma rolurilor sale din diverse filme și seriale românești precum „Inimă de țigan”, „Regina” sau „Pariu cu viața”. Cu toate acestea, nu uită că în trecut s-a întrebat dacă este suficient de dedicată și pasionată să urmeze această meserie. 

Carmen Tănase: „Am stat să mă gândesc dacă e cazul să renunț”

Carmen Tănase a fost angajată din 1984 până în anul 1990, la Teatrul Național Vasile Alecsandri, Iași, dar din anul 1990 lucrează la Teatrul Odeon din București. Într-un podcast, aceasta a mărturisit faptul că a existat un moment în care a luat în calcul opțiunea de a renunța la actorie. 

„Da. Am avut un moment când am vrut să renunț la actorie, când eram studentă, proaspăt studentă, anul 2 sau așa ceva. Am văzut „Maestrul și Margareta' la Teatrul Mic, în picioare. Era vremea când, pentru a vedea o piesă la Teatrul Mic, stăteai la coadă toată noaptea. Era atât de multă lume, stăteai cum apucai, nu erau reguli ca acum. După spectacolul ăsta, am plecat și am ajuns în Cișmigiu. M-am așezat pe o bancă, unde m-a și găsit dimineața, și m-am întrebat cam toată noaptea eu ce caut în lumea asta, dacă voi putea vreodată să joc și să transmit emoții ca oamenii ăia încât nu pot să mă duc acasă și să pun capul pe pernă. Dacă pot așa, merită să o fac, dacă nu pot așa, nu merită. Și atunci am stat să mă gândesc dacă e cazul să renunț. După cum se vede, nu am renunțat”, a declarat celebra actriță la „Podcast cu Sens by Natasha”.

Cum vede actrița celebritatea 

În timp ce multe vedete din showbiz se raportează la celebritate ca fiind o condiție a faimei și a recunoașterii publice, Carmen Tănase privește lucrurile dintr-un alt punct. Actrița nu se consideră vedetă, căci a știut dintotdeauna că meseria sa este una care o expune în fața publicului. 

„O să spun foarte sincer. Eu nu am o problemă nici de bună împăcare, nici de rea împăcare cu celebritatea. Eu îmi dau seama că mă cunoaște lumea, dar nu o văd ca pe o celebritate. Nu fac un caz din asta. Așa s-a întâmplat, să am o meserie expusă. Nu mă consider vedetă. Eu sunt un artist popular, sunt pentru toată lumea. Pentru mine nu e celebritate, oricine apare la televizor e cunoscut”, a adăugat actrița.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net