Ce părere are Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu. A făcut declarații uluitoare despre cariera ei în actorie: „O mare greșeală”

Carmen Tănase și-a exprimat opinia despre Nicoleta Luciu într-un interviu recent. Cele două au colaborat în numeroase proiecte de succes în trecut. 

Nicoleta Luciu și Carmen Tănase în serialul Inimă de țigan / foto: captura ProTV
Nicoleta Luciu și Carmen Tănase în serialul Inimă de țigan / foto: captura ProTV

Nicoleta Luciu era foarte populară în anii 2000 datorită rolurilor sale din telenovelele românești. Deși nu avea studii de specialitate, ea avea un talent nativ și a dat tot ce a avut mai bun în fiecare proiect.

Opinia lui Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu Carmen Tănase

Celebra actriță alături de care Nicoleta Luciu a lucrat în trecut, a mărturisit că era adesea impresionată de modul în care bruneta își interpreta personajele.

Invitată recent în podcastul lui Bursucu, Carmen Tănase a subliniat că, în opinia sa, decizia Nicoletei de a renunța la viața mondenă și la actorie a fost neinspirată.

Actrița a afirmat că fosta ei colegă avea un mare potențial și ar fi putut atinge performanțe remarcabile, chiar dacă nu avea studii de specialitate.

„Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei cu adevărat să faci performanță, poți reuși și fără școală. În „Inimă de țigan” și „Regina”, Nicoleta a făcut o treabă extraordinară.

Eram adesea uimiți de prestația ei, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pentru sfaturi, întrebându-mă cum să interpreteze anumite scene. A făcut o mare greșeală renunțând la această profesie, pentru că ar fi putut realiza lucruri extraordinare.

Școala e importantă, dar dacă înveți practicând, e ca și cum ai face școală. Nicoleta a învățat alături de noi. Sunt mulți actori internaționali care nu au trecut printr-o școală de actorie și totuși fac filme extraordinare”, a spus Carmen Tănase în podcastul lui Bursucu.

Nicoleta Luciu a vrut să fie medic

Nicoleta Luciu ar fi dorit, totuși, să urmeze o altă carieră decât cea de actriță. Ea visa să devină medic, dar viața i s-a schimbat complet când a câștigat un important concurs de frumusețe.

„Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă și voiam să dau la medicină. Dar după ce am câștigat Miss România, a trebuit să renunț la acest vis. Mi-ar fi plăcut să devin pediatru sau să lucrez în neonatologie. Viața mi-a oferit alte oportunități pe care le-am explorat”, spunea Nicoleta Luciu acum ceva vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
Lucian Mîndruță a fost invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D
Noul sezon Chefi la cuțite începe din 17 noiembrie la Antena 1 foto: Antena 1
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net