Cât de mult s-a îngrășat Alexandra Duli după Survivor: «Vă deranjează mult șuncile astea, dar nu îmi pasă»

Ultima actualizare:

Condițiile de la Survivor România au fost extrem de grele, iar concurenții s-au regăsit adesea în postura de a nu mai avea hrană. Astfel, mulți dintre ei au ajuns să slăbească spectaculos, însă odată ajunși acasă, s-au pus pe picioare! Iată cum arată în prezent Alexandra Duli, care a început competiția în echipa „Războinicilor”!

Alexandra Duli a prins „rotunjimi”, după ce s-a întors din Republica Dominicană! Foto: Instagram
Alexandra Duli a prins „rotunjimi”, după ce s-a întors din Republica Dominicană! Foto: Instagram

Alexandra Duli a ajuns departe în concursul de supraviețuire, însă o eliminare neașteptată a despărțit-o de visul de a ajunge în marea finală și de a câștiga competiția.

Vezi și: Alex Delea și Alexandra Duli, cel mai nou cuplu de la „Survivor"?

Alexandra Duli nu mai ține la siluetă, după Survivor România!

La fel ca și colegii ei, tânăra nu a dus lipsă de momente critice în timpul emisiunii, când mâncarea nu ajungea, fiind puțină sau spre deloc.

Odată ajunsă acasă din Republica Dominicană însă, se pare că Duli s-a răsfățat cu tot ce nu a putut mânca în perioada filmărilor! Fosta Războinică a glumit pe rețelele de socializare că ar fi pus „șunculiță” pe ea în ultima perioadă, explicând însă că acest lucru nu o deranjează deloc!

Ce-i drept, tânăra s-a mai „împlinit”, față de silueta pe care o afișa la Survivor, iar discursul ei de „body positivity” i-a surprins în mod plăcut pe urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Se pare însă că unii internauți i-ar fi reproșat Alexandrei că s-a îngrășat, însă fosta concurentă de la Survivor le-a dat rapid replica!

Știu că vă deranjează foarte mult șuncile astea ale mele, dar am un fund așa de mare... așa că nici nu îmi pasă. Și, dacă chiar vă deranjează, să îmi trimiteți bani ca să pot să merg la sală.”, a glumit ea în mediul online. 

Nu rata: TJ Miles spune adevărul despre relația cu Alexandra Duli. A recunoscut tot

Alexandra Duli a făcut inițial parte din echipa Războinicilor, după care, după ce s-au reunificat echipele, a fost cooptată în tribul „Vulturilor”. A primit cu regret vestea eliminării, după ce a fost propusă în consiliul de nominalizare.

Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe toți.”, a declarat atunci Alexandra, cu lacrimi în ochi. 

În vârstă de 24 de ani, fosta Războinică este cunoscută publicului şi datorită participării sale la emisiunea „Burlacul”, de la Antena 1, unde a încercat să îl cucerească pe Andi Constantin. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net