Cătălin Cazacu, declarații sincere despre femeia care i-a dăruit un copil. Cum a cunoscut-o pe Andreea și ce meserie practica: „Mi s-a părut că viața mea se termină.”

Cătălin Cazacu (38 de ani) și Nicoleta Delinescu au trăit o poveste de dragoste în anii tinereții lor, din care a rezultat Andrei, băiețelul pe care îl iubesc ca pe ochii din cap. Recent, Cătălin a vorbit despre momentul în care a aflat că va deveni tată și afacerea care îi aducea o sursă în plus de venit. 

Cătălin Cazacu alături de Nicoleta și Andrei / foto: social media
Cătălin Cazacu alături de Nicoleta și Andrei / foto: social media

Nicoleta este o cunoscută cântăreață de muzică de petrecere din zona Banatului, și în urmă cu mai bine de un deceniu i-a dăruit lui Cătălin un băiețel. Cei doi s-au separat după nașterea lui, dar au avut grijă să fie un exemplu pozitiv în fața copilului. 

„Am cunoscut-o pe Nicoleta și eram tânăr”

Cătălin Cazacu a fost invitat în podcastul „Acasă la Măruță”, acolo unde a pus pe tavă cele mai sensibile subiecte din viața lui. Motociclistul a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe Nicoleta. S-au îndrăgostit în perioada în care el deținea un restaurant de manele, iar ea era cântăreață. Din păcate, relația lor a durat doar doi ani de zile, luând sfârșit la scurt timp după venirea pe lume a copilului lor. 

„- Am fost tată la 20 și ceva de ani. 

- Atunci ai cunoscut-o pe Nicoleta, nu? 

- Hm, da. Am cunoscut-o pe Nicoleta și eram tânăr, oricum mi s-a părut că viața mea se termină. Când colo, de fapt, atunci a început. 

- Și cum ai cunoscut-o? Pentru că mă gândesc că erai toată ziua cu sportul, că moto-ul ăsta îți ocupă mult timp. 

- Da, dar mai și munceam pe vremea aia, aveam și un restaurant de manele, că nu mi-e rușine! Ea cânta muzică populară. Am stat vreo doi ani de zile împreună, după care noi ne-am despărțit, dar copilul ne-a ținut cumva...

- Andrei avea doi ani când v-ați separat?

- Nu, nu, nu, Andrei abia se născuse. Dar ce am reușit eu și cred că și eu și mama lui am reușit să facem chestia asta : copilul vede, în momentul de față, o relație sănătoasă.”, a fost dialogul dintre Cătălin Măruță și Cătălin Cazacu. 

A înșelat-o pe Ramona Olaru?

Una dintre cele mai recente relații cu o vedetă din showbiz a fost cea cu Ramona Olaru. Cei doi s-au iubit ani de zile și chiar a existat o cerere în căsătorie. După separare, au existat anumite zvonuri cum că motociclistul i-ar fi fost infidel prezentatoarei de la Antena 1, zvonuri pe care recent el le-a negat. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu / foto: Social media
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu / foto: Social media

„Răspunsul este nu (n.r. dacă a înșelat-o pe Ramona Olaru). Eu cred că adevărul absolut nu-l deține nimeni, niciodată. Fiecare dintre noi, într-o relație, este dator să nu îl pună pe celălalt în situația să își pună întrebări sau să nu aibă răspunsuri la anumite întrebări. Dacă există o suspiciune că tu, într-o seară, ai fost în acel loc… eu n-am de unde să știu dacă tu ai fost în acel loc.

Dacă tu ești împreună cu un bărbat într-un loc, doar voi doi – doar voi doi o să știți acel adevăr. Tu poți să-mi spui ceva, el poate să-mi spună același lucru, dar n-o să știu niciodată adevărul. Ca acest lucru să nu existe, nu ajung în situația aia. E simplu, ca să n-avem suspiciuni, eu n-ajung niciodată între patru pereți cu o femeie”, a spus fostul prezentator TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
image png
netflix pixabay jpg
netflix pixabay jpg
Elena Udrea și Adrian Alexandrov la botezul fetiței lor, Eva Maria jpeg
image jpeg
asia express sezonul 7 foto Antena 1 jpg
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net