Câte cărți a citit idolul unei generații? Selly: „Nu am avut timp. Eu încă de la 12 ani muncesc”

Ultima actualizare:

Andrei Șelaru, cunoscut publicului sub numele de Selly (22 de ani), este unul dintre cei mai iubiți vloggeri din acest moment! Tânărul are un succes fulminant în mediul online și, mai nou, în cinematografele din România, unde apare în diferite filme românești, în calitate actor, dar și în calitate de producător (n.r - „Romina VTM”). Prezent în platoul de la Kanal D, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, acesta le-a dezvăluit telespectatorilor multe picanterii din viața sa.

Selly este unul dintre cei mai isteți puști din această generație! Tânărul reușește să producă bani pe bandă rulantă din filmulețele de pe Youtube pe care le face. Deschis din fire, acesta nu s-a sfiit să accepte invitația celor de la Kanal D și să își deschidă sufletul în fața lui Denise Rifai la întrebările fulger.

„Îmi place să am dezbateri cu oamenii, îmi place să mă contrazic într-un mod elevat. Până la vârsta aceasta am citit vreo 15 cărți din câte îmi aduc aminte. Nu am avut timp pentru așa ceva. Eu de la vârsta de 12 ani eu muncesc.

Este foarte greu să fii credibil atunci când critici sistemul de învățământ în contextul în care tu ai fost poate un elev mediocru. Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici trei ore înainte de prima zi de a o începe. Televiziunea a reușit să mă înfrângă privind din perspectiva „Selly Show”, sunt doar câteva dintre mărturiile tânărului vlogger, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22.30.

Ce avere are Selly

Având în vedere că are milioane de urmăritori pe platformele sale de socializare și pe Youtube, dar și o avere se pare de un million de euro, Selly a dorit să le dea un sfat tuturor care fac lucruri similare ca și el în mediul online, vorbesc cu urmăritorii sau le arată diferite lucruri din viața lor de zi cu zi.

„Niciodată un influencer să nu ajungă să se creadă un model, un om perfect care nu greșește. Brendul Selly valorează, în prezent, câteva milioane bune de euro”, a precizat Selly în cadrul emisiunii de la Kanal D.

Click! spune

Selly s-a născut pe 28 februarie 2001, în Craiova. Mama sa este profesoară de matematică, iar tată lui este ingier silvic. Chiar dacă a crescut într-o familie cu posibilități materiale modeste, părinții lui Selly i-au oferit ceva – spune el – mult mai important, adică timpul lor. Timp pe care l-au petrecut împreună, în fiecare zi.

Nu s-a uitat niciodată la desene animate. Părinții lui au fost preocupați să-i stimuleze creativitatea mai mult, în loc să-l pună să se uite la TV. Selly a fost dintotdeauna un copil foarte curios, iar acest lucru l-a făcut să-și dorească să experimenteze lucruri noi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net