Celebra prezentatoare, însărcinată din nou! Anunțul a fost dat în direct

Ultima actualizare:

Celebra prezentatoare, însărcinată din nou! Ramona Păuleanu va fi mămică, fiind însărcinată în trei luni și jumătate. După o perioadă dificilă din viața sa, partenera de viață a avocatului Adrian Cuculis este acum capabilă să zâmbească din nou, găsind bucurie în această nouă etapă a vieții sale. Anuțul a fost dat în direct.

Celebra prezentatoare, însărcinată din nou! Anuțul a fost dat în direct
Celebra prezentatoare, însărcinată din nou! Anuțul a fost dat în direct

Celebra prezentatoare, însărcinată din nou! Anuțul a fost dat în direct 

Recent, Ramona Păuleanu a apărut în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV. În timpul apariției sale, sacoul verde pe care îl purta a dat-o de gol că este însărcinată a doua oară. Surprinzător, anunțul nu a fost făcut de ea însăși, ci de Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, în timpul emisiunii în direct.

„Ramona este acum iată, mămică a doi copilași minunați și însărcinată în 3 luni și jumătate!”, a spus Oana Turcu în direct, la emisiunea lui Cristi Brancu.

Tragedia prin care a trecut cu fiul său

Ramona Păuleanu a trecut prin momente extrem de dificile când fiul ei, Luca, a fost nevoit să rămână internat în spital timp de aproape opt luni. Această perioadă a fost una plină de încercări și emoții intense pentru întreaga familie. Micuțul a avut de înfruntat multiple probleme de sănătate, inclusiv o infecție gravă, care a dus la o lungă și complicată perioadă de recuperare. Aceasta afost infecție intraspitalicească care a dus la multe complicații.

Luca a fost nevoit să lupte pentru viața lui încă de la naștere, fiind transferat imediat la Terapie Intensivă. Acolo, el a rămas timp îndelungat, într-o luptă zilnică pentru supraviețuire. De-a lungul acestei bătălii, micuțul a primit nu mai puțin de 16 diagnostice diferite și a fost intubat pentru o perioadă extrem de lungă, aproape șase luni.

Copilul meu e ca o autostradă. Atâtea fire are în el, atâtea beculeţe aprinse pe lângă el… La ce să mai sper? N-am să uit niciodată cuvintele astea, spuse de o colegă de suferinţă. O mămică de la Filantropia care își avea, la fel ca mine, bebelușul la terapie intensivă. O alta se ținea de pereți, amețise de durerea de a-și pierde amândoi gemenii. După ce trecuse încă o dată prin asta. Încă o dată! Mi s-a părut de neconceput.”, spunea în urmă cu ceva vreme Ramona Păuleanu.

Recent, invitată în emisiunea lui Cristi Brancu, Ramona Păuleanu a făcut noi dezvăluiri despre experiența tragică pe care a traversat-o cu cel mic. Din fericire, acum copilașul este sănătos și împreună cu surioara sa merg la grădiniță. Este un copilaș activ și căruia îi place să învețe, a spus Ramona Păuleanu, deși recent a fost nevoie să fie operat de strabism, afecțiune care a urmat din cauza problemelor de sănătate trăite până atunci.

„Sunt o mamă ca multe altele care a avut o experiență tragică în sarcină, dar putea să fie mai tragic de atât. Era să pierd unul dintre gemeni, a stat foarte mult timp internat în spital. Au fost momente în care am simțit că ne pierdem speranța, momente în care iarăși ne revenea speranța. A fost un carusel de emoții. Probleme am avut din timpul sarcinii și vreau să normalizez chestia asta pentru că nu se întâmplă ca în filme. Femeia vomită de dimineață în film, gata este însărcinată și apoi are o viață absolut normală. Nu se întâmplă întodeauna așa. Trebuie să normalizăm faptul că unora le este greu să ducă o sracină. Unele femei trec prin adevărate provocări. Da mi-a fost greu la început, mi-a fost greu la sfârșit. M-am întrebat de multe ori, de ce tocmai mie sau ce am făcut greșit? M-am simțit vinovată, pedepsită. Nu trebuie să te întrebi lucrurile astea, trebuie să le iei așa cum au fost date de Dumnezeu. ”

Vedeta a făcut mărturisiri dureroase despre cât de gravă a fost starea celui mic: „A fost în stare critică, cu infecție generalizată în tot corpul. N-am spus nimănui până acum, dar a fost ajutat să respire artificial mai bine de 3 luni de zile. A avut traheostomă, adicî respira printr-un tub în gât și așa l-am luat acasă și am învățat să fac ce face o asistentă medicală.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net