Cine câștigă marți seara imunitatea individuală în tribul Războinicilor. Ei doi rămân în competiția Survivor România!

#Survivor România

Marți seara, doi dintre concurenții din tribul Războinicilor vor rămâne în competiție, după ce vor ieși învingători în cadrul jocului pentru imunitate individuală, la Survivor România

Andrei Krișan și Andreea Moromete au primit totemul de imunitate

Doi dintre Războinici vor ieși învingători după ce vor rămâne ultimii în cadrul jocului pentru imunitate individuală. La fete este vorba de Andreea Moromete, iar la băieți este vorba de Andrei Krișan. Războinicii au fost supuși unui joc de imunitate individuală destul de greu. Fiecare dintre ei a trebuit să se așeze pe o bârnă din lemn, cu un marcaj pe mijloc, cu picioarele depărtate, astfel încât marcajul să le fie chiar între picioare. 

Cu o mână, fiecare războinic a ținut un mecanism care susținea o bară pe care trebuia să pună, cu cealaltă mână, câte o bilă din partea opusă. 

Mai apoi, cine ajungea la final și punea toate cele 5 bile la locul lor, trebuia să ridice piciorul și să stea într-un echilibru perfect. La final, trebuia să ridice capul spre cer, pe spate, moment în care se dezechilibra și picau toate bilele de la locul lor. 

Citește și - Cine este cu adevărat Andreea Moromete de la „Survivor România”. Nu a mai vrut să fie ofițer de poliție

Andrei Krișan și Andreea Moromete s-au salvat de la eliminare, în momentul în care au rămas ultimii la băieți și la fete. 

Patru Faimoși sunt propuși spre eliminare

În tabăra adversă, Faimoșii se contruntă cu o situație fără precedent. Nominalizarea colectivă a grupului s-a împărțit în două, Bianca Patrichi și Remus Boroiu fiind cei care au fost nominalizați de tribul lor. Pe de altă parte, DOC a nominalizat-o spre eliminare pe Carmen Grebenișan, iar Ada pe Kamara. Cei doi au câștigat imunitatea individuală luni, în cadrul ediției Survivor România.

Deși mă bat cu pumnul în piept, ca să par puternică, eu n-am avut încredere în mine, când am venit în acest concurs. Eu nu sunt o persoană care are prea multă încredere în ea și tocmai de asta mă aventurez în tot felul de situații, ca să văd cât pot să duc. Mi se pare incredibil că am ajuns până aici, n-am crezut, dar îmi doresc foarte mult să rămân în competiție“, a spus Carmen Grebenișan.

Primesc cu demnitate această nominalizare din partea Adei, nu mă supăr pe ea, nu o iau nici măcar ca pe o replică la nominalizarea pe care eu i-am dat-o săptămâna trecută“, a declarat Kamara.

„Aș vrea să mă las în voia Dumnezeului nostru, care e deasupra, și a Dumnezeului nostru publicul. M-am adaptat foarte bine în acest concurs, nu sunt slăbit, sunt un sportiv care crește pe traseu și pot să slujesc această echipă pentru a învinge Războinicii“, a spus și Remus.

Maria Constantin a „fugit” din Dominicană direct în Zanzibar!

La scurt timp după ce a fost eliminată din cadrul competiției Survivor România, Maria Constantin a constatat că avea nevoie de o pauză, așa că a plecat, împreună cu partenerul său, într-o vacanță de vis, în Zanzibar. 

„Chiar cum mă pregătesc pentru o vacanță alături de viitorul meu soț, în Zanzibar, unde la fel mă voi conecta cu natura, cu soarele arzător, cu oceanul și asta pentru că nu îmi plac locurile cu multă agitație ci, din contră, locurile cât mai sălbatice, cu plaje nu prea aglomerate, cu mult soare și cu multă vegetație. Și cel mai plăcut lucru pe care l-am experimentat la Survivor îl voi pune și aici în practică. Și anume, dormitul sub cerul liber și plin de stele…deși iubitul meu nu știu cât de încântat va fi de acest lucru, noi având o cameră frumoasă, cu un pat imens și moale”, a spus artista, pentru ego.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net