Cine este Ana, concurenta de la „Insula de 1 milion”. Are o viață ca-n filme. „Consider că niciodată nu pierd, întotdeauna învăț”

#Insula de 1 Milion
Ultima actualizare:

"Insula de 1 milion", reality show-ul difuzat de Kanal D de sâmbătă și duminică, de la ora 21:00, și lunea de la 20:00, este cel mai amplu experiment social televizat. Competiția a început sâmbătă aceasta și a aruncat în luptă 50 de concurenți cu vârste, profesii, pasiuni diferite. Dincolo de tensiunile inerente unei astfel de competiții, pentru cea mai mare miză pusă la bătaie de o televiziune, 1 milion de lei, Insula de un milion scoate la iveală cele mai puternice emoții.

"Insula de 1 milion". Foto: Kanal D.
"Insula de 1 milion". Foto: Kanal D.

Unul dintre momentele care au impresionat atât concurenții, cât și telespectatorii, a fost cel în care un membru al taberei Sudicilor, Filip Alexandru, și-a declarat admirația pentru Ana Maria Mavru, concurenta din tabara Vesticilor, campioană mondială la kempo.

Impresionat de determinarea și povestea tinerei, Filip a ținut să meargă în tabăra adversarilor pentru a-i promite micuței campioane că o va sprijini cu tot ce are nevoie pentru a câștiga următorul campionat mondial. Ana Maria Mavru are 24 de ani și este din Roșiorii de Vede, Teleorman.

Cine este Ana, campioana mondială de Kempo, care participa la "Insula de 1 milion"

Ana, concurentă la "Insula de 1 milion". Foto: Kanal D.
Ana, concurentă la "Insula de 1 milion". Foto: Kanal D.

Practică sportul de 12 ani și are în palmares numeroase medalii obținute la campionate naționale și mondiale. Provine dintr-o familie modestă, a fost înconjurată de multă dragoste și încurajată să-și urmeze cele mai îndrăznețe visuri. Cel mai greu moment a fost cel în care a aflat că cei pe care îi credea părinții săi au obținut acest rol după ce au adoptat-o încă de la naștere. Avea 12 ani când a devenit ținta bullyingului din partea colegilor de clasă și a copiilor cu care interacționa care îi spuneau că este "copilul luat de suflet".

"Atunci m-am dus la ai mei, le ceream răspunsuri, de ce râd copiii de mine. Mi s-a spus că am fost adoptată și că ei mă iubesc și mă susțin și că nu au știut cum să îmi spună. Am fost adoptată după ce m-am născut. M-a lăsat mama mea biologică la spital și cumva ei au dat de mine. De când am fost bebeluș am fost la ei acasă. Pe mama biologică am cunoscut-o acum 4, 5 ani. A fost o întâlnire în care mă simțeam cumva vinovată pentru că părinții mei biologici nu știu că eu cunosc toată povestea din spate, mă simțeam vinovată că făceam asta pe la spatele lor, pentru că nu le-am ascuns niciodată nimic. Îmi doream să aflu cine sunt, de unde vin, de ce m-a părăsit. Am aflat răspunsurile și ușor, ușor viața mea a început să se liniștească și să se așeze lucrurile din ce în ce mai bine", a mărturisit concurenta de la "Insula de 1 milion".

Visează să ajungă în finala acestei emisiuni

O definesc voința și ambiția și își dorește să ajungă cât mai departe în cadrul competiției. Acasă o așteaptă partenerul său de viață alături de care trăiește o frumoasă poveste de iubire de nouă ani. Când nu este în ring adoră să danseze și să meargă la sală, iar acasă se relaxează desenând sau creând diverse lucruri handmade. În competiție nu se teme de nimic, pentru că viața de sportivă a pregătit-o pentru o existență cazonă.

"Întotdeauna adversarele mele au fost puțin mai grele decât mine. Eu iau în greutate foarte greu. Prima competiție la karate am câștigat-o în 2013, mi-am rupt și mana. Aveam 14 ani. Eram plină de emoții pentru că luptasem la o categorie mult mai mare, 14-17 ani. Am luptat cu o fată de 17 ani. Ea avea 78 de kg și eu vreo 42 de kg. A fost cea mai importantă luptă pentru mine, atunci mi-am dat seama cine sunt și ce pot. Era atât de mare și m-a tot lovit, mi-a dat și doi pumni în față. M-a întrebat arbitrul dacă mai continui. Nu știu cum am făcut, dar am câștigat. Am ajuns în finală, dar deja îmi rupsesem mana. Consider că niciodată nu pierd, întotdeauna învăț", a adăugat Ana Maria Mavru.

Tânăra campioană visează să ajungă până în finala competiției "Insula de 1 milion" pentru a-și împlini visul de a-și cumpăra o locuință și a înființa un adăpost pentru animale.

Cum se va descurca aceasta, dar și ceilalți concurenți rămași în competiție, aflați în această seară când se va difuza un nou episod din cel mai intens experiment social televizat, "Insula de 1 milion", difuzat de Kanal D, de la ora 20:00. Reality show-ul poate fi urmărit sâmbătă și duminică, de la 21:00, și lunea, de la 20:00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net