De ce nu a vrut să-l lase Claudia Puican pe Armin Nicoară la „Insula de 1 milion”: „Noi trebuia să...”

#Exclusiv Click!

Artistul Armin Nicoară și-a supărat foarte tare soția, pe Claudia Puican, atunci când a luat decizia să plece la „Insula de 1 milion”. Motivele au fost de ordin personal: cei doi aveau în plan să apeleze la o clinică de fertilizare in vitro, pentru a deveni părinți.

Armin Nicoară (28 de ani) este unul dintre cei 50 de concurenți de la „Insula de 1 milion”, reality show ce a avut premiera sâmbătă, la Kanal D. Saxofonist talentat și un susținător al comunității de diabetici, artistul a luat decizia de a participa la  „Insula de 1 milion" pentru a sprijini cauza celor afectați de această maladie.

Claudia Puican și Armin Nicoară își doresc foarte tare un copil: „A fost foarte supărată că am plecat! Trebuia să mergem la clinică”

În ciuda entuziasmului său, înainte de a se îmbarca către Republica Dominicană, Armin s-a confruntat cu o situație foarte dificilă.

Soția sa, Claudia Puican, nu a fost deloc de acord cu decizia artistului de a se înscrie în competiție. Motivul a fost legat de viața lor de familie. Cei doi încearcă de mai multă vreme să devină părinți și intenționau ca, în perioada următoare, să apeleze la serviciile unei clinici de fertilizare in vitro.

„Când a aflat că plec la <Insula de 1 milion>, soția mea nu a fost de acord. Noi ne dorim să facem copii și trebuia să mergem la clinică, așteptam să fim programați la doctor. Ea a fost foarte supărată. 

Doar ca eu îmi doream foarte mult să particip în aceasta competiție, i-am propus să vorbim cu doctorul și poate ne programează chiar după ce mă voi întoarce”, a povestit Armin Nicoară, in exclusivitate pentru Click!

Chiar dacă soția sa nu a fost de acord, Armin a plecat hotărât să își urmeze visul în Dominicană și să își ofere astfel sprijinul pentru cauza pe care o susține, și anume bolnavii de diabet.

 „Claudia tot nu este împăcată cu ideea, o să ne fie dor unul de celălalt. Să plec atâta timp de acasă, să stau fără ea o să fie foarte greu…”, a declarat Armin, pe aeroport, chiar înainte de plecarea în Dominicană.

Claudia și Armin vroiau să apeleze la fertilizarea in vitro

Claudia Puican și Armin Nicoară s-au căsătorit civil și religios, în septembrie 2022, nașii lor fiind fiind Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș.

 Cei doi s-au confruntat cu probleme de fertilitate în cuplu, drept pentru care au decis să apeleze la o clinică de inseminare  artificială. Au fost deja la Paris, anul trecut, pentru o serie de investigații la o clinică privată, iar, la începutul acestui an, Claudia spera să demareze procedurile pentru fertilizarea in vitro.

„Îmi doresc să fiu mamă. El tot timpul și-a dorit…este speriat, mai ales că nu se poate pe cale naturală și trebuie să faci mai multe investigații. Pentru că el, și din cauza stresului și nici nu știu de ce, are spermatozoizi foarte lenți

Doctorul ne-a zis că dacă vrem să facem trebuie să facă o incizie, nu știu cum, și să ia de acolo, că acolo se găsește sursa cea mai bună. De acolo să ia, să pună la mine… Dar el este foarte speriat de procedură. Atunci s-a dus pe tot felul de alte remedii naturiste – lasă, că nu vreau să ajung să mă taie”, a spus artista, într-o emisiune de televiziune.

Armin Nicoară a intrat în concurs bolnav de diabet!

Armin Vasile Rusalin Nicoară este un artist și saxofonist cu o carieră muzicală impresionantă. Este născut la Timișoara și, la cei 28 de ani ai săi, a intrat în concurs motivat de dorința de a sprijini comunitatea de diabetici, el însuși suferind de această boală. 
Armin vede participarea la emisiune ca pe o oportunitate de a-și demonstra că-și poate depăși limitele. De asemenea, își dorește mai multă vizibilitate pentru cauza celor care suferă de această afecțiune.

Claudia Puican:  „Armine, cum o să reziști fără mâncare și un acoperiș deasupra capului”

Claudia Puican s-a împăcat până la urmă cu decizia luată de soțul ei de a pleca în Dominicană, așa că a rămas să-și urmărească cu grijă și mari emoții soțul din fața televizorului.

„Am emoții dragilor pentru că chiar acum am ajuns acasă și nu am apucat să mă uit de la ora 21.00, la emisiune, la <Insula de un million>, dar mă uit în reluare și am foarte mari emoții pentru că și eu și apropiații suntem foarte curioși.

Ce  o să facă oare Armin acolo. O să vedem Armine cum o să reziști fără mâncare și un acoperiș deasupra capului, pe insulă, chiar sunt foarte curioasă. O să urmăresc emisiunea asta cu sufletul la gură. Abia aștept să îl văd cum se descurcă”, a spus Claudia Puican, pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net