Armin Nicoară a mers 7 ore pe jos ca să ajungă pe Muntele Athos! “Cred că Dumnezeu mă iubește!”

#Exclusiv Click!

Amin Nicoară (27 ani), unul dintre cei mai în vogă saxofoniști la ora actuală, este extrem de credincios. Acum se află pentru a doua oară pe Muntele Athos alături de membrii formației sale și de câțiva prieteni, printre care și artistul Puiu Codreanu. Armin împărtășește toată experiența trăită acum cu fanii săi.

Artistul și gașca sa au mers timp de 7 ore până au ajuns la Muntele Athos.

Am primit viza pentru Muntele Athos! 4 zile de smerenie!”, anunța bucuros tânărul artist.

Prin credință străbați orice munte / Orice vale s-o treci nu e greu / Prin credință înalță-i o jertfă la altar, Sfântului Dumnezeu / Să-ți dea pacea în Numele Său!  6 ore de mers pe jos până la următoare mănăstire!”, a notat Armin Nicoară pentru urmăritorii săi pe care îi ține la curent cu tot ce face în acest pelerinaj al său la Muntele Athos.

Suntem sus pe munte, mergem de 45 de minute. Zici că sunt Ardiles din “Las Fierbinți”, cu ochelarii ăștia! Nu mai putem! Aseară au venit coioții la mănăstire, cățeii sunt cu noi, ne apară. Vine și echipa dar mai cu greu, cu rugăciune mergem înainte. De ce mergem pe jos 6 ore? Din păcate am plecat de la mănăstire și nu avem microbuz și a trebuit să mergem pe jos, câinii ne apără pentru că sfinții părinți ne-au zis că pe drum sunt animale sălbatice care ne pot ataca, condițiile nu sunt de partea noastră, nu este ușor… În sfârșit, după 7 ore de mers, am ajuns la destinație și suntem la o masă așa cum trebuie!”, a anunțat artistul.

Nu este la prima experiență de acest gen

Chiar dacă nu este pentru prima dată la Muntele Athos, Armin Nicoară  este foarte încântat de această experiență, mai ales că după asta se vor opri cu toții la Ierusalim.

Pentru că e și postul Paștelui și nu prea se fac evenimente, doar botezuri, am decis să plecăm puțin.

De Paște vom merge la Ierusalim, dar înainte de asta, eu împreună cu toată formația, suntem un grup de 18 persoane, vom merge 5 zile pe Muntele Athos. Acolo au voie doar bărbații, femeile nu au voie, și după aceea vom pleca cu toții la Ierusalim și acolo ne vom întâlni și cu fetele, cu toată lumea. Pentru mine este a doua oară când merg pe Muntele Athos, pentru restul grupului este pentru prima dată. Se spune că pe Muntele Athos Dumnezeu nu primește pe oricine, pentru mine e o bucurie că sunt aici. Eu merg pe un anumit principiu, am o anumită gândire și  le-am  spus băieților care cântă cu mine că nu vreau să fim ca o simplă formație, ci ca membrii unei familii și dacă ținem toți post vreau cumva să ne curățăm sufletul. Tot anul mergem la evenimente, avem programul plin și acum dacă Dumnezeu ne dă atâta bine, trebuie cumva să răsplătim binele pe care îl primim și aș vrea să mergem cu toții pe Muntele Athos iar apoi la Ierusalim”, a povesit pentru Click! Armin Nicoară. 

Ce minune a trăit Armin Nicoară la Mormântul Sfânt

Artistul va merge pentru a treia oară la Mormântul Sfânt, acolo unde a trăit o minune chiar pe pielea lui.

La Ierusalim cred că este a treia oară când merg. Cel mai mult timp petrec la Mormântul Sfânt. Se spune că biserica a fost construită pe locul unde a fost răstignit Iisus Hristos și cel mai mult petrec timpul acolo. Acolo este și o piatră din care izvorăște mir și pentru mine este o minune, ceva ce nu poate fi descris în cuvinte atunci când ești în locul acela și la Mormântul Sfânt, am avut o întâmplare, pe care, la fel, nu pot să o explic. Lumea poate să creadă, poate să nu creadă. Când am intrat la Mormântul Sfânt, acolo nu prea ai voie să stai mai mult de câteva secunde, un preot mi-a zis să merg la niște lumânări și să văd dacă pot să ating flacăra. Și vreau să spun că am băgat mâna în acea flacără de la lumânări și pe mine nu m-a ars la mână, doar m-am înegrit  pe mână, dar nu m-am ars. A fost un sentiment pe care nu pot să-l descriu, pentru mine a fost o minune! Cine vrea să creadă să creadă, cine nu, să nu creadă. Cred că Dumnezeu mă iubește! Am primit foarte mult bine și primesc în continuare. Dumnezeu mă păzește și are grijă de mine. La Israel parcurgem și drumul crucii, Via Dolorosa, traseul parcurs de Iisus Hristos”, a mai completat pentru Click, Armin Nicoară.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net