Am aflat secretul frumuseții solistei Claudia Puican. „Nu am avut niciodată...”

#Exclusiv Click!

Claudia Puican, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere și frumoasa soție a saxofonistului momentului, Armin Nicoară, a povestit pentru Click! rețeta frumuseții sale.

Artista are o siluetă trasă prin inel, pentru care este foarte invidiată, și, culmea!, nu face mari eforturi să se mențină. Claudia Puican a mărturisit că nu își prea deranjează soțul atunci când vine vorba de treburile casnice. Tot ea ne-a povestit pe ce se concentrează acum cei doi artiști care sunt pe val!

Claudia, ai avut vreodată probleme cu greutatea, cu silueta? Cum ai ținut în frâu kilogramele?

Nu am avut niciodată probleme cu greutatea și sper să nu am probleme. Știu că majoritatea femeilor după ce dau naștere și înaintează în vârsta își schimbă greutatea și greu mai scapă de kg în plus. Sper să nu am probleme pe viitor și să rămân la fel cum sunt și acum.

Nu apucă să mănânce de la drumuri și agitație

Care este rețeta frumuseții tale? Urmezi vreun tratament din bătrâni sau pur și simplu ai gena bună? 

Nu urmez niciun tratament, cred că este gena bună. Văd asta și la surorile mele mai mari, care sunt mai în vârstă și au deja copii, că nu s-au produs mari schimbări ale corpului.

Ai o siluetă de invidiat! Cum te întreții? De la ce anume te abții atunci când vine vorba de mâncare? 

Cred că munca și presiunea care este la fiecare eveniment mă fac să îmi întrețin “silueta”, pentru că de multe ori nu apuc să mănânc. De la agitație și stres nu mai am poftă de mâncare și am observat că în sezonul de vară slăbesc tot timpul 4-5kg fără să vreau. Pur și simplu nu mai am poftă de mâncare și de multe ori când ajung dimineața la hotel, după concerte, prefer să dorm decât să mai aștept până la micul dejun când se deschid restaurantele să pot mânca. 

Obișnuiești să gătești când ai timp? Ce îi pregătești de obicei soțului tău, Armin? Are cerințe multe de obicei?

Nu gătesc pentru că nu îmi permite timpul și pentru mine și Armin cât stăm acasă 2-3 zile pe săptămână mai mult fac dezordine și oricum rămân multe în frigider și se strică sau trebuie să arunc până ne reîntoarcem noi acasă.

Unde petreceți Paștele? Ești o fire credincioasă, ții post? Mergi des la biserică?

Petrecem Paștele un familie. În fiecare an ne luăm liber de la cântări, mergem atât la familia lui Armin, cât și la familia mea, până ce ne vom muta la noua casă și atunci îmi doresc să îi invit și eu la noi pe toți cei dragi.  Îmi este greu să țin tot postul fiind mereu plecată. Pe drumuri nu găsesc mereu mâncare de post și mănânc ce apuc prin benzinărie sau restaurantele din drum, reușesc în fiecare post să țin 1-2 săptămâni pentru a merge și la împărtășit și spovedit la biserică. De pe 8 pe 11 aprilie am fost la Ierusalim, pentru a ne ruga și mulțumi bunului Dumnezeu care e atât de bun cu noi.

E o fire vulcanică

Când l-ai simțit pe Dumnezeu cel mai aproape de tine? În ce moment al existenței tale?

Pe Dumnezeu îl simt că este mereu alături de mine și peste tot pe oriunde merg îl am în inimă și gând, cred că de aceea avem mereu drumul liniștit fără să întâmpinăm peripeții.

Cât de mult tolerezi într-o relație? Ai sta cu cineva dacă nu ar mai merge și ar dispărea sentimentele?

Eu sunt o fire vulcanică și imediat mă aprind dacă cineva se ia de mine sau de familia mea, dar am învățat de la Armin că trebuie să fiu mai calmă și să nu încerc să răspund oamenilor în anumite situații pentru că soarta și Dumnezeu știu cel mai bine când vine timpul că cei care greșesc sau fac greșeli în anumite momente să îi răsplătească după faptele lor. Nu sunt eu în măsură să judec decât Dumnezeu.

Cum te ajută Armin la treburile casnice? Se implică și el? 

Armin mă ajută cu ce poate… Într-un fel îl înțeleg când vine vorba de “treburile casnice” și îl las să se relaxeze… Și, mai nou, apelăm la cineva care să facă aceste “treburi casnice” pentru a avea timp de ce ne interesează mai mult pe noi: studio, filmări, crearea unor noi proiecte, televiziune, etc.

Ce relație ai cu mama ta și care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit vreodată de la ea?

Mama mea este un om foarte bun și am învățat de la ea cel mai important lucru! Să fiu bună cu toată lumea, să nu mint, să ajut oamenii la nevoie și niciodată să nu uit de unde am plecat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net