Cine este ispita din casa „Mireasa”. Concurenții au crezut că este Alexandru, adevărul este altul

Noul sezon „Mireasa” îi ține lipiți pe telespectatorii români de micile ecrane. În ediția de pe 4 octombrie 2024, concurenții au fost supuși unei mici „provocări”, aceea de a răspunde la întrebarea: „Cine credeți că este ispita din sezonul 10?”. Deși cel care a primit cele mai multe voturi a fost Alexandru, nu acesta era ispita!

Cine este ispita din casa „Mireasa” / foto: Instagram
Cine este ispita din casa „Mireasa” / foto: Instagram

De 2 luni de zile treaba asta cu ispita e aproape zilnic în discuțiile voastre. Și e momentul să aflăm adevărul. O să vă rog să votați cine este ispita din casa Mireasa. Dacă majoritatea indică adevărata ispită, acea persoană pleacă acasă. Dacă indicați o altă persoană și nu este ispita, îl absolvim de orice bănuială de acum înainte”, a explicat Simona Gherghe, care i-a invitat pe concurenți în ediția din 4 octombrie 2024 să ghicească cine este ispita din sezonul 10 al emisiunii „Mireasa”.

Ei bine, cel care a primit cele mai multe voturi a fost Alexandru, însă, spre surprinderea concurenților, nu acesta era ispita. De altfel, el a votat, la rândul său, persoana corectă. Isabelle, în vârstă de 24 ani, este ispita din casa „Mireasa”!

Isabelle este ispita din casa „Mireasa”.

„Isabelle, cea care se vrea a fi ispita de la Mireasa! A participat și în sezonul 3 Puterea Dragostei, «fata lu' tati», «tati» fiind cu dare de mână, a participat și alături de doamna Drinky la Urzeala Soacrelor. Din păcate, după referințele culese, o considerăm o mare țeapă luată de producătorii de la Mireasa, pe care îi sfătuim să se reorienteze din mers!

De această dată, nu  blamăm neapărat producătorii Mireasa sau pe «duamna» Elena, înțelegem că așa se întâmplă când nu ai variante și ești nevoit să culegi resturi fără a face o  cercetare amănunțită”, este mesajul publicat de Viperele Vesele (un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor TV importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului), pe Instagram.

Isabelle are 24 de ani, este din București și este tehnician de unghi, cosmetician și make-up artist. Potrivit ei, este o fire vulcanică și îi place să aibă ultimul cuvânt într-o dispută. De asemenea, marea sa pasiune este dansul și a făcut dans profesionist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Prințul William, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pexels jpg
netflix 4548440 1280 jpg
netflix 3733812 1280 jpg
Vocea României, din nou lider de audiență la PROTV
vocea romaniei facebook jpg
banner catalin botezatu png
banner jador png
netflix pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net