Cine este Mihaela Pripici, câștigătoarea iUmor. Tânăra a plecat acasă cu 20.000 de euro

Câștigătoarea sezonului 14 iUmor, din data de 21 mai 2023, este Mihaela Pripici. Tânăra s-a ,,luptat” cu alți 10 concurenți pentru a pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro, după ce publicul a decis că numărul ei a meritat să fie desemnat câștigător.

Ea este Mihaela Pripici, câștigătoarea iUmor / foto: Antena 1
Ea este Mihaela Pripici, câștigătoarea iUmor / foto: Antena 1

Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea au rămas impresionați de numărul excepțional de stand-up comedy, care a scos la iveală talentul înnăscut de comediant al tinerei. 

Mihaela Pripici: „Fiecare urcare pe scenă e îmbrăcată în anxietate”

Finalista iUmor are doar 23 de ani și provine din Curtea de Argeș. Mânată de emoții, Mihaela Pripici a dat tot ce a avut mai bun din ea, reușind să-i cucerească atât pe jurați, cât și pe cei de acasă, care i-au oferit votul lor.

„Fiecare urcare pe scenă e îmbrăcată în anxietate sau mai bine zis îngropată în anxietate”, a spus tânăra, la testimonialele emisiunii de la Antena 1.

Tânăra a pășit cu mult curaj pe scena show-ului de comedie, însă la scurt timp anxietatea și-a spus cuvântul, când a cerut câteva momente de pauză:

„Ce putere are în ea… habar n-are! Deci, să te blochezi, să te dai jos, să zici: <<Am nevoie de un moment, revin>>. Eram sigur că nu vine înapoi.”, a remarcat Cătălin Bordea la testimoniale, iar Nelu Cortea și-a spus și el punctul de vedere: „A venit din nou fără să se bâlbâie, fără să tremure și a dat totul cap-coadă brici“.

Mihaela Pripici, numărul de stand-up care a propulsat-o către victoria iUmor

Mihaela Pripici a plecat acasă cu 20.000 de euro / foto: Antena 1
Mihaela Pripici a plecat acasă cu 20.000 de euro / foto: Antena 1

După ce s-a calmat și a reușit să-și controleze emoțiile, tânăra a revenit pe scenă îndemnată de dorința de a le demonstra oamenilor că avalanșa de emoții nu reprezintă o piedică în realizarea numărului de stand-up:

„Recent, eu mi-am schimbat terapeuta, pentru că nu mă mai înțelegea și mă enerva rău de tot chestia asta. Eu am început să fac terapie, pentru că sunt colerică, iar principala problemă este că mă enevez foarte tare la volan.

Eu stau la marginea Bucureștiului și făceam terapie în capătul opus al orașului, deci traversam orașul ca să plătesc pe cineva cu 200 de lei să mă învețe să nu mă mai enervez. (...) Concluzia terapeutei a fost că nu sunt eu de vină, ci traficul din București, iar soluția ar fi transportul în comun. Mamă, ce m-am enervat!”, a fost numărul de stand-up al Mihaelei Pripici. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net