Cine va câștiga „Vocea României” 2023? Pe cine mizează românii la casele de pariuri

Ultima actualizare:

Iată cine are cele mai mari șanse să câștige „Vocea României” 2023! Românii și-au exprimat clar preferințele și mizează pe un concurent foarte îndrăgit! Finala Românii au Talent 2023 este programată să aibă loc vineri seara, pe data de 15 decembrie, la Pro TV, oferind o seară plină de surprize. Cei patru finaliști ai competiției Vocea României 2023 așteaptă cu nerăbdare momentul în care vor păși pe scenă pentru a dovedi că sunt demni de a pleca acasă cu trofeul și premiul cel mare.

Cine va câștiga Vocea României
Cine va câștiga Vocea României

Cine va câștiga Vocea României

Doar unul dintre finaliști va pleca acasă cu super premiul de 100.000 de euro. În același timp, toți dintre ei rămân cu experiența concursului și cu șanse fantastice de a se lansa într-o carieră muzicală de succes.

După ce peste 1,2 milioane de telespectatori au urmărit cu interes semifinalele, un număr considerabil dintre aceștia își vor exprima opțiunea prin vot, influențând astfel rezultatul final. Conform agenției de pariuri Superbet, Alex Maxim, din echipa lui Smiley, ocupă prima poziție în topul favoriților pentru a câștiga competiția, fiind urmat în ierarhie de Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, și Vlad Musta, din echipa Irinei Rimes, iar pe ultimul loc se află Melisa Antonesi, din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose.

Cine sunt finaliștii de la Vocea României

Alexandra Căpitănescu: Originară din Galați, în vârstă de 19 ani și studentă la Facultatea de Fizică, a atras atenția lui Tudor Chirilă la audiții, alegând să facă parte din echipa acestuia. În semifinale, a impresionat cu interpretarea piesei „Like a Prayer” (Madonna).

Vlad Musta: Rezident în București, în vârstă de 24 de ani și lider al unei trupe de cover-uri, este câștigătorul concursului „The Four” din urmă cu cinci ani. În semifinale, a uimit publicul cu interpretarea piesei „Purple Rain” (Prince).

Melisa Antonesi: Locuind în Manchester, în vârstă de 23 de ani și având un loc de muncă ca recenționeră în Anglia, a ales să facă parte din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose. La audiții pe nevăzute, aceștia au întors primii scaunul pentru ea. În semifinale, a interpretat cu emoție piesa „Memory” (Barbara Streisand).

Alex Maxim: Născut în Iași, în vârstă de 29 de ani, este inginer de sunet și a fost implicat în mai multe trupe. În semifinale, a oferit o interpretare memorabilă a piesei „Feeling Good” (Nina Simone), reprezentând o oportunitate de afirmare individuală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net