Cornel Palade, experiență traumatizantă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. O desființează pe Bia Khalifa!

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cornel Palade, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori din România, a trecut prin una dintre cele mai dure experiențe din viața sa, după participarea la „Sunt celebru scoate-mă de aici”.

Cornel Palade, experiență traumatizantă la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”

După două săptămâni petrecute în Republica Dominicană, Cornel Palade a ridicat mâna și și-a cerut eliminarea! Ba mai mult, înaintea unei probe din cadrul concursului, actorul și-a rugat colegii să nu îl salveze, pentru că își dorește să plece acasă din cauza unor probleme de sănătate, dar și a unor conflicte generate în show. Contactat de reporterii Click!, celebrul Cornel Palade ne-a spus cât de dificilă a fost această experiență pentru el.

„A fost greu, a fost foarte greu acolo. Greu cu mâncarea, greu cu oamenii.  Cu Mara Bănică m-am înțeles bine acolo. Este o fată de calitate, același sentiment de respect și de simpatie pe care îl are față de mine același îl am și eu.

Nu știu dacă o să mă mai duc acolo vreodată. Dumnezeu știe dacă o să se mai întâmple asta, o să văd, o să mă mai gândesc. Cine știe atunci când o să mă sune cineva și o să îmi propună un lucru asemănător ce o să spun. Acum pot să îți zic ceva și peste două luni mă pot răzgândesc. Când am spus greu cu oamenii m-am referit la faptul că până îi cunoști durează ceva timp”, a declarat Cornel Palade, pentru Click!.

„Delicatesele” din Dominicană n-au fost pe placul lui Cornel Palade!

Actorul ne-a povestit și cum își petrecea timpul liber în junglă, dar și despre vietățile pe care trebuia să le mănânce. 

„În timpul liber jucam fazan cu toată lumea, că să treacă timpul mai ușor. M-am înțeles foarte bine cu Cristi Mitrea la acel joc, chiar am lucrat bine împreună. Eu sunt un tip care se poate înțelege cu toată lumea, însă, iată că cu unii dintre ei nu m-am putut înțelege. Mâncarea este o ciudățenie. Este ușor să te uiți la acele lucruri pe care trebuia să le mânânci. Mai greu este să le mănânci. Sunt iuți. Au tot felul de gusturi”.

Corbel Palade, despre Bia Khalifa: “Este greu cu ciudățeniile!”

Cornel Palade a avut discuții aprinse cu Bia Khalifa, una dintre concurentele show-ului de la PRO-TV.  „Du-te-n .... Ești fake, toată lumea trebuie să vadă că ești mincinos”, i-a zis Bia Khalifa lui Cornel Palade în timpul competiției. În replică, Cornel Palade i-a spus: „Tu cu fața aia ieși pe stradă afară? Nu te uiți puțin în oglindă”. Despre acest subiect am relatat mai multe aici.

Întrebat de jurnaliștii Click! ce părere are despre blonda acidă din concurs, Cornel Palade a spus că „Bia Kalifa este o fată care are un mic în minte ce îi spune odată să vorbească frumos, o dată să vorbească urât. Este greu cu ciudățeniile!”, a declarat actorul, pentru Click!.

Click spune!

Cornel Palade este unul dintre cei mai apreciați actori din România! Acesta s-a născut la Moinești, în Bacău. De mai bine de 20 de ani, pe scenă, artistul formează un cuplu de succes cu Romică Țociu. Cornel Palade este căsătorit cu Iuliana Palade, au un mariaj solid de mai bine de 30 de ani, dar și o fiică, Ada, cu care se mândresc.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
image
actualitate.net
image
actualitate.net