Toți au început să râdă în hohote! Ce meserie are Ionuț, noul concurent de la Casa Iubirii

Ultima actualizare:

În Casa Iubirii, surprizele se țin lanț, încă de la începutul sezonului. Ionuț, noul curent, a intrat în grațiile fetelor cu un gest care le-a topit inimile. Băieții au fost extrem de invidioși că nu s-au gândit și ei la o astfel de manevră. Chiar și așa, după ce a spus cu ce se ocupă, fetele au fost amuzate de meseria tânărului concurent.

Cu ce le-a cucerit Ionuț, noul concurent din Casa Iubirii, pe concurente
Cu ce le-a cucerit Ionuț, noul concurent din Casa Iubirii, pe concurente

Ce meserie are Ionuț, noul concurent de la Casa Iubirii

Competiția seducției din Casa Iubirii a pornit cu un start promițător din partea noului concurent, Ionuț, care a făcut cunoștință cu domnișoarele din casă și le-a adus câte un mic cadou.

Ionuț s-a prezentat fetelor într-o manieră demnă de un adevărat gentleman, el a oferit fiecăreia câte un buchet de flori superb. Fetele au apreciat imediat gestul și l-au înconjurat cu interes pe Ionuț și nu mai știau cum să-i facă pe plac. 

Citește și Casa iubirii - zarurile au fost aruncate! Natalia îl alege pe Robert, Ștefania, de urgență, la spital!

Băieții au urmărit pe un ecran întreaga scenă, palizi de invidie, și au realizat că Ionuț este o adevărată amenințare pentru ei. 

Ionuț și-a făcut jocul de mare seducător în fața fetelor, le-a copleșit cu complimente, iar fetele îi sorbeau fiecare cuvânt. 

,,Sunteți mai drăguțe în realitate", le-a spus măgulitor Ionuț, în timp ce fetele au roșit pe rând și se arătau din ce în ce mai interesate de el. Ionuț a dezvăluit fetelor că are 27 de ani și că a deținut propria lui afacere la un moment dat, dar din păcate pandemia l-a determinat să închidă business-ul. La acest moment, Ionuț este specialist în prepararea pizzei și colaborează cu diferite restaurante. Mai exact, el este pizzar, meserie care le-a amuzat pe concurente.

Ionuț le-a tachinat puțin pe fete și le-a dat de înțeles că ar participa la emisiune având în gând o anumită concurentă, însă nu a dat mai multe detalii. 

Concurentul a oferit și câteva informații esențiale despre personalitatea sa, și anume, că nu îi este frică de competiție și că este ,,foc de gelos."

Ștefania a leșinat înainte de gala «Casa Iubirii»

,,Casa Iubirii" este unul dintre cele mai așteptate show-uri de la Kanal D, mai ales că Andreea Mantea s-a întors la cârma emisiunii. Show-ul nu a fost lipsit nici de incidente. Una dintre concurente, Ștefania, a avut un moment de colaps la emisiune și a ajuns la spital. 

Citește și Andreea Mantea și-a surprins toți fanii: «Eu m-am îndrăgostit, îl iubesc la nebunie»!

''Ștefania a ajuns la spital și nici până acum nu a putut fi externată, deoarece necesită spitalizare'', a anunțat Andreea Mantea în emisiune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net