Daniel Ghiță îl face praf pe Moroșanu, după scandalul de la „Survivor”: „Să se certe, să înjure și să se bată cât dorește” Este următorul eliminat?!

Daniel Ghiță reaprinde războiul cu Cătălin Moroșanu?! Kickboxerul l-a făcut praf pe concurentul de la „Survivor”, după ultimul scandal din competiția de la Pro Tv. 

Daniel Ghiță și Cătălin Moroșanu nu au ajuns să se mai bată în ring, după ce acesta din urmă ar fi refuzat. 

În mass-media, în loc de meci, s-a dat mai mult o bătălie a declarațiilor între cei doi.

Ghiță l-a acuzat mereu pe Moroșanu că i-ar fi fost teamă să se bată cu el. 

Cătălin Moroșanu este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la „Survivor All Stars”, iar în ediția de joi, 15 februarie 2024, luptătorul a fost protagonistul unui scandal de zile mari. Mai precis, luptătorul era să se ia la bătaie cu Iancu Sterp. 

Daniel Ghiță către Moroșanu: „ Ți-a fost frică să lupți cu mine”

Daniel Ghiță a transmis un mesaj dur la adresa lui Moroșanu, care preferă să se bată la Survivor și nu în ring, cu profesioniștii. 

„Vă rog, să nu mai îmi trimiteți link-uri cum se ceartă Moroșanu la Survivor!  Am fost bombardat cu sute de mesaje. 

Nu există nicio rivalitate, dușmănie, sau altceva între noi. L-am iertat de mult timp. Fiecare face ce simte că trebuie să facă. 

Când am fost umilit și batjocorit:  i-am răspuns, public. Ți-a fost frică să lupți cu mine, bun, am înțeles. Capitolul este închis! Nu există nicio concurență, rivalitate, ură sau altceva din partea mea.

Să se certe, înjure, bată cât dorește la emisiunea respectivă: nu este de interes național și nu mă interesează! 
Sunt poreclit <<Samuraiul Sălbatic>>, pentru că nu am dat nicio lovitură sub centură sau nepermisă în ring, dar nici în viață! Dumnezeu are grijă de toți!”, a spus iritat Daniel Ghiță, pe pagina lui de socializare. 

De ce a refuzat Moroșanu să se bată cu Ghiță? 

Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Moroșanu a explicat, însă, că motivul pentru care nu s-a luptat cu Daniel Ghiță ar fi fost legat de faptul că nu s-au înțeles la bani.

„Eu l-am contactat pe Daniel Ghiță să ne luptăm. Problema a fost că nu ne-am înțeles la bani. 100.000 de euro, cam așa.

Daniel Ghiță a fost cel mai bun produs al kickboxingului din România. Eu n-am să neg niciodată acest lucru.

La momentul respectiv eu eram mai în formă ca el, el era după o pauză de 4 ani și îl băteam.

Nu o să neg că a avut rezultate mai bune ca mine. Eu am fost primul român care s-a luptat în K1, nu Daniel Ghiță”, a spus Cătălin Moroșanu, la „40 de întrebări cu Denise Rifai".

Moroșanu, următorul eliminat de la „ Survivor All Stars”? S-a luat în piept cu Iancu Sterp!

Conform ultimelor informații apărute în presă, Cătălin Moroșanu ar fi fost eliminat de la Survivor All Stars. Luptătorul ar fi părăsit competiția și ar fi fost văzut pe aeroportul Otopeni, după întoarcerea din Dominicană. 

În ediția de joi, 15 februarie 2024, a show-ului Survivor All Stars, chiar după jocul de recompensă, s-a iscat un scandal între Faimoși și Războinici.

Totul a pornit de la o replică a lui Andrei Ciobanu, cearta s-a aprins imediat și a început să curgă cu înjurături și invective. 

Moroșanu și Iancu Sterp s-au luat în piept și au fost pe punctul să sară la bătaie, însă Zmărăndescu a intervenit, iar conflictul s-a aplanat într-un final. 

Până la acest moment, din competiția „Survivor All Stars” au ieșit: Elena Ionescu, Andreea Tonciu, Elena Marin și Roxana Nemeș.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
netflix 3733812 1280 jpg
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net