De ce nu a plecat Tudor Chirilă din România. Acum a recunoscut! „Dacă eram stomatolog…”

Tudor Chirilă tună și fulgeră împotriva politicienilor, dar și a administrației locale aproape zilnic, pe rețelele de socializare și nu numai. Cu toate acestea, solistul trupei Vama nu pleacă din România. Actorul a explicat care anume sunt motivele care nu-l lasă să se despartă de țara natală. 

Tudor Chirilă, invitat în podcastul “Pe drept cuvânt” Foto: YouTube
Tudor Chirilă, invitat în podcastul “Pe drept cuvânt” Foto: YouTube

Tudor Chirilă (50 de ani) s-ar muta în altă țară, însă artistul are motive serioase pentru care nu lasă România. 

Inivitat în podcastul „Pe drept cuvânt”, moderat de Florentin Țuca, artistul a pus punctul pe i și a explicat că profesia sa este cea care-l ține deocamdată în loc. 

„Eu nu sunt suveranist și nu cred că aș fi mai puțin român în altă parte. Problema e că eu muncesc cu limba română și teatru nu poți face în altă limbă cu adevărul pe care-l faci în limba ta. Teatrul presupune adevăr și teatrul presupune să fi adevărat pe scenă.

E foarte greu să fi adevărat în altă limbă, e foarte greu să convingi într-o altă limbă, e foarte greu să poți fi considerat mai actor în limba lor decât actorii lor.

În muzică la fel, versurile cele mai bune le pot face în românește, chiar dacă avem piese în engleză și am cochetat și noi cu ideea de a fi o trupă care să cânte și în altă limbă decât româna”. 

Chirilă: „Sunt deschis să văd cum e și în altă țară”

„Deci, cumva pe mine mă limitează! Probabil că, dacă eram stomatolog eram plecat mai de mult. Știi de ce?! Pentru că eu sunt deschis să văd cum e.

Eu, dacă nu văd cum e și nu mă conving prin propriile mele instrumente de apreciere de felul cum e viața în altă țară, eu nu pot să trăiesc din mărturiile unora sau altora. 

Și atunci da, aș fi plecat ca să văd cum se trăiește în altă țară în care trenul de la București la Satu Mare nu face 16 ore și în care femeile nu sunt lăsate să moară pe trotuare în fața spitalelor. 

Aș vrea să mă duc într-o țară în care exista mai puțină corupție și există mai puțin șmecheri!”, a declarat Tudor Chirilă, în podcastul „Pe drept cuvânt”, realizat de Florentin Țuca.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
danilo lusito facebook jpg
Alessandro Lusito facebook jpg
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
image
actualitate.net
image
actualitate.net