Tudor Chirilă, agresat de un șofer parcat pe trecerea de pietoni. Artistul, supărat din cauza Poliției Locale: „Cetățenii sunt descurajați”

Tudor Chirilă (50 de ani) a fost implicat într-un incident care ar fi putut să devină brutal. Cântărețul ar fi atras atenția unui șofer parcat pe trecerea de pietoni, moment în care s-a iscat un scandal monstru.

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă

Tudor Chirilă, agresat într-o parcare din Capitală

Tudor Chirilă a povestit pe rețelele de socializare că ar fi putut deveni victima unui scandal de proporții, după ce a atras atenția unui șofer din trafic pentru că a parcat mașina într-un loc nepermis și că sunt și alte locuri de parcare cu plată, în apropiere.

Ulterior, bărbatul avertizat de cântăreț a devenit agresiv și i-a smuls telefonul artistului din mână, pe motiv că filma incidentul. Tudor Chirilă a precizat că a încercat să apeleze insistent la Poliția Locală, însă nu a primit niciun răspuns.

„Cam la asta se ajunge când nesimțire + lipsa eficiență autorități locale își dau mâna. Nu prea înțeleg rostul Poliției Locale, genul ăsta de incidente se întâmplă de sute de ori pe zi iar cetățenii sunt descurajați”, a scris artistul pe rețelele de socializare.

„Vă asigurăm că preluăm toate sesizările”

Pe de altă parte, Poliția Locală din Sectorul 1 i-a răspuns, în final, artistului printr-un comentariu la postarea acestuia, prin care specifică faptul că nu a primit niciun răspuns în urma apelurilor efectuate pe WhatsApp.

„Bună ziua, colegii noștri au preluat sesizarea scrisă făcută de dumneavoastră pe numărul de telefon destinat comunicării pe rețeaua WhatsApp, pe care ați făcut-o după postarea acestui videoclip, iar un echipaj al Poliției Locale Sector 1 a fost direcționat în locație pentru verificări. 

Menționăm că numărul de telefon pentru WhatsApp a fost creat doar pentru primirea sesizărilor (mesajele) scrise, care au ca subiect mașinile parcate neregulamentar și deșeurile depozitate ilegal, iar pe acest număr de telefon nu se pot prelua apelurile telefonice. 

Apelurile telefonice pot fi făcute 24/7 la 021.9540. Vă asigurăm că preluăm toate sesizările, de la toți cetățenii, din domeniile în care avem competențe”, au scris reprezentanții Poliției Locale la postarea lui Tudor Chirilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet Bennifer (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
Banner murături
image png
Banner Mihai Traistariu
colea rautu Toate panzele sus jpg
skynews jessie j singer ocd 6634042 jpg
banner oana roman png
image
actualitate.net
image
actualitate.net