Deniz Brizo, bătăi până la sânge în copilărie: „Dacă nu ajungeam la timp la spital...”

Cântăreața Deniz Brizo și-a deschis sufletul în fața moderatorului Mihai Ghiță, acceptând invitația de a participa în cadrul emisiunii „În oglindă”. Tânăra a vorbit despre evenimentele tragice care i-au marcat copilăria, în care atât ea, cât și mama și fratele ei, erau supuși violențelor necruțătoare ale tatălui. O dată s-a aflat chiar la un pas de moarte!

Deniz Brizo, bătută crunt în copilărie Foto: Captură Video
Deniz Brizo, bătută crunt în copilărie Foto: Captură Video

Deniz Brizo și-a amintit, cu lacrimi în ochi, despre copilăria traumatizantă pe care a trăit-o alături de un tată violent, total lipsit de afecțiune. Artista a dezvăluit că era bătută până la sânge. 

Deniz Brizo, bătută până la sânge în copilărie

Mama i-a greșit în tinerețe și de aici a plecat toată frustrarea lui, toată violența lui. Pleca de la ea către noi. Dar mai mult către mine. Eu eram cea mai bătută. Fratele meu, de frică, spunea: „soră-mea a făcut!” Și el când auzea numele meu...(..)

Bătaie la modul în care ieșea sânge. Adică nu o palmă la fund..Ne bătea cu cureaua, cu catarama de la curea peste față, în cap. Cu nuiaua din fundul grădinii.

Vezi și: Ele sunt vedetele care au încasat bătaie soră cu moartea!

Pe mine mă ducea să aleg o nuia pentru fratele meu, când nu învăța la școală. Și eu alegeam ceva mai subțire, să nu îl doară. Dar lui i se părea amuzant și alegea un băț mai mare, mai gros. Și mă bătea cu ăla până nu mai aveam lacrimi să plâng.”, a povestit Deniz Brizo.

Deniz Brizo, la un pas de moarte după ce i-a fost neglijată apendicita

Întrebată de moderatorul Mihai Ghiță dacă mama lor nu intervenea, artista a dezvăluit că femeia se ascundea, de frică. De asemenea, nici vecinii nu mai reacționau, fiind obișnuiți cu scandalul constant din familia lor. Pe lângă violența extremă, tatăl artistei era și neglijent, iar acest lucru era s-o coste pe Deniz chiar și viața!

Nu rata: Soție celebră de fotbalist, bătută în Herăstrău! Vica a salvat-o din pumnii unui afacerist

„Vecinii erau obișnuiți, nu mai aveau reacții. Și la țară parcă e la modă să fii beat și să îți bați femeia, să o jignești. Nu mai zic să înșeli. Dar ce ai și cu copiii? Nu e normal nici să dai într-o femeie. Pentru asta nu pot să îl iert, pentru că ne bătea inexplicabil.

Pe la 7 ani am făcut apendicită și mă văitam de burtă, cam o săptămână la rând. Și el spunea: „n-are nimic, se preface”. Și atunci am leșinat, m-au luat cu salvarea. Eram în ultima fază, dacă nu ajungeam la timp (la spital n.r)...puteam să mor. Nici nu a venit la spital.”, a adăugat ea.

Tatăl violent era să o omoare și pe mama artistei

Neînțelegerile dintre părinții ei au atins la un moment dat un punct alarmant, acela în care tatăl violent i-a aruncat soției sale cu un obiect ascuțit în cap, punându-i viața în pericol.

„A venit plină de sânge, credeam că o să moară. (..) De atunci, ea n-a mai fost ea. Era și înainte mai rece, dar de la faza asta parcă nu mai avea sentimente. Nu a fost alături de mine.”, a mai povestit cântăreața.

Într-un final, mama ei a decis să-și părăsească soțul abuziv, însă a luat decizia de a o lua din casa terorii doar pe ea, despărțind-o astfel de fratele ei, care a rămas în continuare în grija tatălui. „Nu poți să faci așa diferențe între copii...”, a punctat Deniz.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
image
actualitate.net
image
actualitate.net