Destinația de vacanță care i-a atras atenția lui Radu Banciu. De ce îi critică dur pe românii care vizitează acest loc: „Proști ca noaptea!”

Ultima actualizare:

O destinație de o frumusețe rară a devenit tot mai populară în ultimii ani printre turiștii români. În căutarea unei experiențe de neuitat, aceștia aleg să meargă în Zanzibar, unde se pot bucura de condiții greu de egalat, iar în jurul lor au locuri de o frumusețe rară. Cu toate acestea, realizatorul TV Radu Banciu are o părere cu totul diferită față de românii care aleg această destinație.

Radu Banciu critică românii care merg în zanzibar. Foto: colaj/captura Prima Sport
Radu Banciu critică românii care merg în zanzibar. Foto: colaj/captura Prima Sport

Acest mic arhipelag de pe coasta Tanzaniei, țară din care și face parte, a devenit o mare atracție turistică, iar oameni de-a lungul întregii lumi merg aici, pentru a se bucura de frumusețea acestui loc. Desigur, nici turiștii români nu sunt străini de vacanțele din Zanzibar, care, încet încet, începe să se alăture destinațiilor „tradiționale” de vacanță, cum ar fi Grecia și Turcia.

Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la gândul.ro, se pare că faimosul realizator TV Radu Banciu nu vede deloc cu ochi buni popularitatea în creștere pe care o are Zanzibarul printre turiștii din țara noastră. Acesta a avut o declarație dură despre cei care aleg acest loc pentru a merge în vacanțe.

„Sunt proști ca noaptea”

„Avem o aversiune viscerală față de toți cei care vizitează Zanzibarul, care merita mai mult, față de tot acest turism de masă neanunțat de nimic. Îi detestăm visceral pe toți cei care se duc acolo, fiind proști ca noaptea”, a spus, conform sursei citate, Radu Banciu.

Acesta a vorbit mai pe larg despre turiștii români care aleg această destinație. În timpul emisiunii sale, „Football All Inclusive”, realizatorul TV a abordat acest subiect, vorbind în termeni duri despre turismul tot mai masiv din acest arhipelag de pe coasta Africii.

„Zanzibarul nu este totuși o Grecie, să te duci că ajungi ușor și că e ieftin. Zanziabarul este departe de România și e o zonă de un exotism rar. Să ajungă să fie atât de călcat, că îți vine să vomiți…”, a continuat Radu Bacniu, potrivit sursei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net