Disney a făcut public primul trailer din „Albă ca Zăpada”. Producția cu Rachel Zegler și Gal Gadot în rolurile principale este un remake al filmului animat din 1937

Cu siguranță este una dintre cele mai iubite povești de către copii, iar de curând, Disney a prezentat primul trailer din cea mai nouă ecranizare a poveștii „Albă ca Zăpada”. Da, spre deosebire de filmul din 1937, remake-ul se va chema doar „Albă ca Zăpada” și nu „Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”. De asemenea, nu va fi un film de desene animate, ci unul live-action.

„Albă ca Zăpada”, de la clasicul Disney din 1937, la filmul corect politic din 2025 / foto: Arhivă
„Albă ca Zăpada”, de la clasicul Disney din 1937, la filmul corect politic din 2025 / foto: Arhivă

Noul film „Albă ca Zăpada” a fost inițial programat să fie lansat pe 22 martie 2024, dar, din cauza grevei scenariștilor, pelicula va apărea abia anul viitor, pe 21 martie 2025. Disney a lansat, însă, primul trailer al producției. Un teaser trailer mai exact, potrivit regulilor marketingului american, cu toate că are peste un minut.

Așadar, „Albă ca Zăpada” 2025 va avea mai multe lucruri diferite, păstrează, însă, o parte din coloana sonoră. Vor fi lansate și piese noi, care au fost compuse special pentru noul film. În rolul principal o vom vedea pe Rachel Zegler, actriță și cântăreață, pe care unii o știu din ultimul „Hunger Games”, „Shazam” sau musicalul „West Side Story”. De cealaltă parte, în primul eu rol negativ o vom găsi pe superba Gal Gadot, cunoscută pentru rolul din „Wonder Woman”.

Premiera a fost programată pentru 21 martie 2025

A fost onoarea vieții mele. Cred că orice persoană tânără, orice fetiță, dacă ajunge să îmbrace o rochie de prințesă Disney și să fie ea pentru o zi, darămite pentru șase luni… a fost doar cea mai uimitoare experiență și abia aștept să o împărtășesc cu voi toți”, a transmis Rachel Zegler, după ce a preluat rolul principal, potrivit Variety.

A fost foarte distractiv să fac ceva complet diferit de tot ce am mai făcut până acum”, a spus la rândul său actrița Gal Gadot despre rolul Reginei Malefice.

Filmul „Albă ca Zăpada” este regizat de Marc Webb („The Amazing Spider-Man”) și prezintă un remake al filmului animat din 1937. 

În noua producție, Albă ca Zăpada nu va fi salvată de prinț, potrivit actrițelor Zegler și Gadot: „(Albă ca Zăpada) nu va visa la dragoste adevărată. Ea visează să devină liderul care știe că poate fi și liderul pe care răposatul ei tată i-a spus că ar putea fi dacă ar fi neînfricată, corectă, curajoasă și adevărată. Și astfel este doar o poveste cu adevărat incredibilă pentru tinerii de pretutindeni să se vadă în ea”, a explicat Rachel Zegler.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net