Disney+ anunță o primăvară cu surprize! Care sunt noutățile lunii martie pe platofrma de streaming

Primăvara se apropie cu pași repezi, iar Disney+ vine cu producții de neratat! Indiferent de gusturi, ori de interese, cu siguranță va fi ceva în catalogul de top al platformei de streaming care vă va atrage atenția!

Primăvară de top pe Disney+
Primăvară de top pe Disney+

De la cele mai amuzante comedii, până la cele mai fascinante documentare, această primăvară va fi una plină de aventură și de amintiri frumoase pe Disney+! Platforma de streaming a pregătit o mulțime de surprize în această primăvară, care se anunță una de top.

Iar o surpriză specială pentru fanii serialului fenomen „Extraordinar” este faptul că sezonul 2 va debuta în curând, pe 6 martie!

„Moartea și alte detalii”

Având acțiunea plasată în lumea opulentă a celor bogați, „Moartea și alte detalii” o are ca personaj principal pe geniala și neliniștita Imogene Scott (Violett Beane), care se trezește în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit (bine, vina îi aparține în totalitate), devenind suspecta principală a unei crime imposibile. Locul? Un transatlantic de lux modernizat. Suspecții? Fiecare oaspete răsfățat și fiecare membru extenuat al echipajului. Problema? Ca să-și dovedească nevinovăția, ea trebuie să facă echipă cu un om pe care îl disprețuiește: Rufus Cotesworth (Mandy Patinkin), cel mai mare detectiv din lume.

Acest serial original are premiera pe 5 martie.

„Fotograf”

Acest documentar ne poartă într-o călătorie inedită alături de cei mai faimoși povestitori vizuali din lume. Fiecare episod urmărește viața unui fotograf emblematic, de la copilăria și începuturile carierei până la viața și demersurile zilnice. Prin intermediul poveștilor personale, materiale de arhivă, interviuri și filmări veritabile ale misiunii lor curente, veți cunoaște în profunzime evoluția fiecărui fotograf, cum s-a regăsit în spatele aparatului foto și cum sunt create imagini extraordinare.

Serialul are premiera pe 19 martie.

„X-Men ‘97”

"X-Men '97" readuce în prim plan epoca emblematică din anii 1990 când X-Men, mutanții ce își folosesc puterile pentru a apăra o lume ce îi urăște și se teme de ei, se confruntă cu ceva nemaiîntâlnit, forțați să se confrunte cu un viitor periculos și neașteptat.

Serialul are premiera pe 20 martie.

„Revolta lui Nell”

Anglia, anul 1705. Nell Jackson este acuzată pe nedrept de crimă și devine fugar împreună cu surorile ei. Nell jefuiește călători pentru a supraviețui. Ajutată de un partener cu puteri supranaturale, un spirit mic și curajos pe nume Billy Blind, Nell realizează că a fost pusă în această situație cu un motiv. Un motiv mai important decât și-ar fi putut imagina: să pună capăt unui complot împotriva Reginei Angliei.

Acest serial are premiera pe 29 martie.

„Extraordinar”

După dezvăluirile din primul sezon, gașca se confruntă cu diverse încercări în a deveni adulți adevărați. Acest sezon îi urmărește pe Carrie și Kash reluându-și relația platonică în timp ce se descoperă independent unul de celălalt, pe Jizzlord încercând să afle unde își are cu adevărat locul, iar Jen străduindu-se să se autodepășească - lucru deloc ușor, atunci când ai o înclinație spre autosabotaj.

Sezonul 2 al serialului poate fi vizionat începând cu 6 martie.

„Golul victoriei”

Regizat de câștigătorul premiului Oscar® Taika Waititi („Jojo Rabbit”, „Thor: Ragnarok”) și bazat pe o poveste adevărată, „Golul Victoriei” urmărește evoluția echipei naționale de fotbal din Samoa Americană, faimoasă pentru brutala înfrângere cu scorul de 31-0 în cadrul competiției FIFA din 2001. Această comedie urmărește apropierea preliminariilor pentru Cupa Mondială, unde echipa îl angajează un antrenor rebel, Thomas Rongen (Michael Fassbender), în speranța că acesta va schimba rezultatul celei mai slabe echipe de fotbal din lume.

Pelicula poate fi vizionată deja din 28 februarie.

„Reginele – Sezonul 1”

Documentarul „Reginele” vă poartă într-o călătorie fascinantă prin șase locuri exotice și îndepărtate ale planetei, unde regatele conduse de cele mai puternice lidere din lumea animală își stabilesc teritoriile. Aceste regine sunt surori, mame singure și chiar bunici, iar poveștile lor despre rezistență, putere, dragoste și pierdere sunt dezvăluite în premieră în acest documentar captivant. Ultimul episod aduce un omagiu femeilor remarcabile care își dedică viețile pentru a documenta și proteja aceste regine ale naturii.

Acest serial debutează pe 5 martie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net