Echipa care va câștiga „America Express”, sezonul 6. Va pleca acasă cu 30.000 de euro

#America Express
Ultima actualizare:

Nu mai puțin de 30.000 de euro sunt puși în joc pentru echipa care va ridica marele premiu de la „America Express”! Iar câștigătorii sezonului din 2023 deja ar fi cunoscuți!

Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigătoarele de la „America Express”
Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigătoarele de la „America Express”

Sezonul 6 din „America Express” a fost filmat în mai multe locații de vis, din țări precum Argentina, Columbia și Ecuador. În acest an, românii și-au putut urmări echipa favorită înfruntând nenumărate obstacole, iar printre concurenții din 2023 se numără Alexia Eram și Aris, fratele ei, cât și Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sau chiar și Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Însă, când vine vorba despre echipa câștigătoare, se pare că ar fi vorba despre nimeni alta decât cea formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu! Cele două sunt prietene de ani de zile, iar reality-show-ul de la Antena 1 le poate aduce un premiu de 30.000 de euro!

Marea finală a sezonului cu numărul 6 de la „America Express” va fi difuzată astăzi, 27 decembrie, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câștiga marele premiu de la „America Express”

„Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice”, a spus fostul jurnalist Dan Medișanu, pe pagina sa de Facebook.

„Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a mai povestit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net