Echipa care va câștiga „America Express”, sezonul 6. Va pleca acasă cu 30.000 de euro

#America Express
Ultima actualizare:

Nu mai puțin de 30.000 de euro sunt puși în joc pentru echipa care va ridica marele premiu de la „America Express”! Iar câștigătorii sezonului din 2023 deja ar fi cunoscuți!

Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigătoarele de la „America Express”
Sânziana Negru și Laura Giurcanu ar fi câștigătoarele de la „America Express”

Sezonul 6 din „America Express” a fost filmat în mai multe locații de vis, din țări precum Argentina, Columbia și Ecuador. În acest an, românii și-au putut urmări echipa favorită înfruntând nenumărate obstacole, iar printre concurenții din 2023 se numără Alexia Eram și Aris, fratele ei, cât și Romică Țociu și fiul său, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, sau chiar și Cleopatra Stratan și Edward Sanda.

Însă, când vine vorba despre echipa câștigătoare, se pare că ar fi vorba despre nimeni alta decât cea formată din Sânziana Negru și Laura Giurcanu! Cele două sunt prietene de ani de zile, iar reality-show-ul de la Antena 1 le poate aduce un premiu de 30.000 de euro!

Marea finală a sezonului cu numărul 6 de la „America Express” va fi difuzată astăzi, 27 decembrie, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cine va câștiga marele premiu de la „America Express”

„Sânziana Negru, fosta iubită a lui Smiley, și Laura Giurcanu au câștigat America Express. Confirmarea am primit-o chiar de la o prietenă din Buenos Aires. Cele două au dormit chiar în blocul în care sta ea. Le-a cunoscut personal și mi-a confirmat ca sunt foarte simpatice”, a spus fostul jurnalist Dan Medișanu, pe pagina sa de Facebook.

„Nici mie nu îmi vine să cred cum de Sânziana și Laura au fost găzduite de o doamna într-un bloc din Buenos Aires în care am stat și eu. Să fie clar ca eu nu am stat în același apartament în care au stat ele… Oricum, blocul e fabulos. Cum de altfel este și Buenos Aires.

P.S. Vă dați seama ce față ar fi făcut Gina Pistol, dacă ar fi rămas prezentatoare, și ar fi trebuit să o anunțe pe Sânziana câștigătoare”, a mai povestit acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
andrei voica masterchef 22452500 jpg
image png
Banner Petre Năstase
Banner Almășan Marin Huidu
andreea marin madalina manole jpg
Szilard și Variu sunt marii câștigătorii de la  „Insula de 1 milion”. Foto Kanal D
tamoaki hamatsu colaj captura video jpg
Televizor Netflix filme telecomanda FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net