Elena Merișoreanu nu se plânge de pensie. Pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Bărbatul meu nu m-a întrebat niciodată ce fac eu cu banii”

Ultima actualizare:

Pensiile artiștilor români devin un subiect din ce în ce mai controversat, stârnind interesul multor fani. Astăzi vorbim despre banii pe care îi încasează Elena Merișoreanu după 60 de ani de carieră, fiind una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară de la noi din țară.

image

Vedeta și-a obișnuit fanii să fie sinceră în toate aspectele vieții sale. Așadar, în cadrul unei emisiuni televizate, Elena Merișoreanu a vorbit despre pensia sa. Cu toate că suma pe care o primește pentru unii este una mare, artista are o altă părere. Pe ce-și cheltuie banii Elena Merișoreanu?

Elena Merișoreanu se mândrește cu pensia sa

Elena Merișoreanu a mărturisit că se numără printre artiștii care primesc o pensie destul de bună. Recunoaște, însă, că o întristează faptul că anumite persoane pe care le întâlnește, după ani de muncă, beneficiază de o pensie mult mai mică. 

„Am o pensie zic eu bună față de alții care poate nu au ce pune pe masă de Sfintele Sărbători. Când mă mai duc pe la biserică și mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care au muncit timp de zeci de ani și au o pensie foarte, foarte mică, asta chiar mă întristează.

Eu nu m-aș putea plânge pentru că, vedeți dumneavoastră, mai luăm și de la instituțiile statului afară de pensie și știți cum e vorba aia, nu plouă dar picură. Punem deoparte cat de cât, nu foarte mult, că ne place să trăim și bine. Mai am și nepoți mici, la cei mari nu mai au nevoie, că au serviciul lor, salariul lor, nu mai au ei nevoie, fetele nici atât, sunt la casa lor, așa că mulțumim lui Dumnezeu pentru ce avem”, a spus Elena Merișoreanu, la Antena Stars. 

Pe ce cheltuie interpreta de muzică populară cei mai mulți bani 

Încă de la începutul carierei sale Elena Merișoreanu s-a remarcat prin prisma talentului și stilului său extravagant. O iubitoare a machiajelor și fardurilor, artista a recunoscut că în acea direcție se duc cei mai mulți bani.

„Eu nu sunt cea care vrea lucruri foarte scumpe și de firmă, important e să-mi vină bine și să mă simt eu bine. Eu dau destul de mulți bani pe farduri bune, parfumuri, le cam și primesc, poșete scumpe nu îmi iau că mai îmi dau fetele că se plictisesc de ele cu moda asta care e acum, dar eu niciodată când am fost plecat în străinătate nu am ținut să dau mii de euro pe o poșetă sau pe un lucru din ăsta, nu. Important e să mă simt eu bine și să-mi vină și bine. Bărbatul meu nu m-a întrebat niciodată ce fac eu cu banii, că ai fost acolo, niciodată nu mă întreabă ce fac eu cu banii.”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
tavi clonda jpeg
banner lia bugnar png
netflix pixabay png
Banner Alin oprea talisman
ilinca vandici raluca badulescu colaj instagram jpg
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
image png
dan badea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net