Eliminări-șoc la „Survivor România All Stars”! Nume neașteptate vor intra la duel

Multe surprize se anunță în această săptămână la „Survivor România All Stars”. Contul anonim de Instagram „Viperele Vesele" vine permanent cu informații din culise, iar de data aceasta uimirea este la cote maxime. Se pare că Echipa Faimoșilor este cea care va câștiga prima recompensă de comunicare a sezonului, adică un apel vocal cu o persoană de acasă. Iată cine va fi eliminat din competiție și cine părăsește show-ul din motive medicale. 

Cine părăsește competiția Foto: arhivă Click!
Cine părăsește competiția Foto: arhivă Click!

Ce se anunță pe contul "Viperele Vesele" 

Contul de Instagram "Viperele Vesele" anunță că, în această săptămână, Jorge părăsește emisiunea din motive medicale. Totodată, Zanni se va duela cu Zmărăndescu, iar în cele din urmă Zmărăndescu va fi eliminat din competiție.

Ce declară Jorge

Amintim că în ultimele săptămâni, Jorge a acuzat mai multe probleme de sănătate și s-a accidentat grav în timpul unei probe. El a fost transportat de urgență la spitalul din Republica Dominicană, iar medicii l-au informat că va avea nevoie de o perioadă lungă de îngrijiri medicale.

„Sunt foarte frustrat. Eu chiar mi-am dorit să fiu aici. Frustrarea cea mai mare este că m-am accidentat într-un moment în care Universul m-a avertizat în acea dimineață, mi-a spus că o să-mi rup un deget. Dar sunt fericit. Îmi bate inima acum ca la un maraton. În același timp vreau să vă spun cu mâna pe inimă că am învățat enorm de multe la Survivor. Aș vrea să las deoparte frustrarea și să spun cu inima deschisă că mă simt un om mult mai bogat. (…) De la fiecare în parte am învățat câte ceva”, a declarat artistul în consiliul de eliminare.

Ce mai anunță "Viperele Vesele" 

Echipa Faimoșilor este cea care va câștiga prima recompensă de comunicare a acestui sezon (apel vocal cu o femeie importantă din viața concurentului/ concurentei). Pe contul "Viperele Vesele" se mai anunță și faptul că Oana Ciocan intră în echipa Războinicilor și Ana Pal în cea a Faimoșilor. 

Postare făcută pe Instagram
Postare făcută pe Instagram

Cine face parte din grupul "Viperele Vesele"

 Viperele Vesele, un grup format din oameni care lucrează în media, în majoritatea show-urilor tv importante, și doresc să facă dezvăluiri în premieră din culisele emisiunilor, sub protecția anonimatului, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net