Maria Lungu de la Survivor All Stars are planuri mari după ce a părăsit competiția: „Mi-ar plăcea să fiu o mafioată!”

#Exclusiv Click!

Maria Lungu (28 de ani) a părăsit săptămâna trecută competiția „Survivor All Stars 2024”. Într-o atmosferă deja încărcată, Faimoșii au mers în Consiliul Tribal, unde votul de grup a desemnat-o pe Alexandra Ciomag să meargă la Duel, în timp ce Ana a numit-o pe Maria Lungu, nu înainte de a adăuga că ”sper din suflet să lupte și să nu plece acasă din nominalizarea mea”. Cele două foste Războinice s-au văzut nevoie să se confrunte într-o probă încheiată cu înfrângerea Mariei, care a părăsit competiția.

Se aștepta sau nu să iasă așa repede din show-ul de la PROTV, care a fost primul lucru pe care l-a făcut după ce a plecat din competiția „Survivor All Stars 2024” și cu cine își dorește să țină mai departe legătura, Maria Lungu ne-a povestit în interviul pentru Click! Cert este că se pune serios pe treabă și își dorește să devină actriță!

Maria, te așteptai să ieși din emisiune? Ți-ar fi plăcut să reziști mai mult?

Mă așteptam să ies deoarece am ajuns în punctul în care simțeam că e momentul potrivit să părăsesc competiția în glorie. Consider că lucrurile care se întâmplă au un scop, am fost mai relaxată la duel, dar așa am simțit să fac în acel moment. Probabil a fost mâna lui Dumnezeu, poate starea de stres, dar totul e spre bine.

Când eram acolo, eram ok și să rămân și să plec, dar după ce am ieșit și am văzut câți oameni mă susțin, și câți regretă, am avut gânduri despre ce ar fi fost dacă rămâneam.

Eu când am ieșit din sezonul 4 din show, am avut foarte mult hate. Cât eram acolo, mi-era frică să mă cert deoarece știam că din acest motiv, am primit acel tip de comentarii. Acum mă temeam să deschid telefonul, deoarece nu știam ce e în online.

„Am ajuns într-un punct în care am plâns de foame!”

Ce ai făcut prima dată când ai ieșit din show?

Voiam să ajung acasă, să-mi văd familia, să-i liniștesc. Părinții mei s-au bucurat deoarece le era tare dor de mine. Am mâncat zeamă, deoarece am sunat-o pe bunica de pe drum și am rugat-o să-mi pregătească. Cred că toți când ieșim, ne gândim la mâncare (râde).

De ce ți-a fost cel mai dor din lumea ta? Și de cine?

Cel mai dor mi-a fost de mama, de părinții mei, de cățelușul meu, Oscar, pe care-l iubesc foarte mult. Apoi, de mâncare, de duș, de pat...și de tot ce aveam acasă. Normal că mi-au lipsit mult prietenii.

Ce ți s-a părut cel mai greu din junglă?

Cea mai dificilă a fost foametea. Am ajuns într-un punct în care am plâns de foame, în fiecare noapte visam cum mănânc și mă trezeam când apucam să gust din ceea ce aveam în mână. Mi-era ciudă, adormeam și speram să continui acel vis... e inexplicabil. Nu am mai avut acest sentiment niciodată.

Cu cine vei păstra legătura la final de proiect?

Sunt deschisă să comunic cu toată lumea. Nu prea sunt băgăcioasă, cu prietenii, dar consider că o persoană dacă va vrea să discute sau dacă va avea nevoie de ajutor de la mine, chiar și Iancu sau Andrei, dacă voi putea, voi fi acolo. Iert și uit foarte repede, nu țin ranchiună. Suntem oameni, toată lumea greșește. Nu cred că trebuie să țin pică sau să am astfel de sentimente.

Cu cine te-ai înțeles cel mai bine acolo și ce crezi sau cine îți va lipsi cel mai mult?

Cel mai bine m-am înțeles cu Jador, Moroșanu și Alexandra Ciomag. Când am trecut la Faimoși, m-am apropiat mult de Alexandra. Și dacă vă întrebați dacă nu m-am supărat pe ea că m-a votat, nu a fost cazul. Acolo, fiecare trebuie să facă ce vrea și ce simte. Și cu TJ Miles am avut o relație bună.

Sunt sigură că dacă mă voi vedea vreodată și cu cineva de la Războinici, inclusiv cu Iancu, ne vom saluta și vom avea o relație bună. Acolo sunt condiții speciale.

Ce planuri ai acum că revii la realitate? Ce-ți dorești pentru restul anului?

Vreau să mă concentrez pe evoluția mea în carieră, să fac lucruri în care mă voi dezvolta pe plan profesional. Îmi doresc să merg spre zona actoriei. E un vis pe care-l am de mică, de când urmăream telenovele și mă gândeam la așa ceva. De altfel, mama mi-a zis chiar după prima experiență în TV, mi-a zis că așa spuneam de când eram mică.

Am început să lucrez la visul meu și, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate voi fi și actriță. Dacă sunteți curioși, mi-ar plăcea să fiu o mafioată sau poate un rol negativ.

Cât de mult te-a schimbat această experiență și ce ai învățat de aici?

M-a schimbat foarte mult această experiență. De acasă, oricând voiam să vorbesc cu cineva sau să fac ceva, era alegerea mea. Acolo trebuie să încercăm să ne înțelegem în echipă. Mie mi-a fost greu să mă integrez în colectiv și asta am înțeles în Survivor.

Experiența din sezonul trecut mi-a dat niște lecții, iar la All Stars am încercat să profit de ele și să remediez.

Cum a fost per total experiența Survivor pentru tine? Ce ai schimba și ce ai face la fel?

A fost una bună, am învățat multe. Nu aș schimba nimic, am fost eu și am făcut lucrurile pe care le-am simțit. Se spune că nu trebuie să regreți anumite lucruri, dacă nu se întâmplau, poate nu ajungeam în punctul în care să înțeleg că am greșit.

Ai mai participa la un astfel de reality show?

Da, aș mai participa. Îmi place adrenalina, suspansul. Nu-mi place foamea (râde), dar m-am descurcat și așa, aproape 2 luni. Îmi place televiziunea și consider că sunt făcută pentru asta!  

image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net