Maria Lungu, probleme mari după eliminarea de la „Survivor All Stars”. Ce a pățit tenul fostei concurente

#Survivor All Stars

Maria Lungu (28 de ani), una dintre cele mai guralive concurente de la „Survivor All Stars”, ale acestui sezon, a fost eliminată săptămâna trecută din concurs, așa că s-a întors deja în România. Proaspăt ajunsă din Republica Dominicană blondina a făcut un story pe contul său de Instagram în care le-a spus tuturor cu ce probleme se confruntă tenul său.

Maria Lungu a fost implicată, și în acest sezon, în multe discuții controversate cu colegii săi de echipă. Discuțiile cele mai aprinse le-a avut cu Iancu Sterp, însă din cauza voturilor, de eliminare, din partea echipei Faimoșilor, aceasta a plecat acasă spre bucuria războinicilor. Ajunsă pe meleaguri natale, după aproape două luni, de dormit pe scânduri sub un acoperiș de frunze, se pare că acum tânăra se confruntă cu unele probleme.

„Eu m-am trezit astăzi cu o grămadă de chestii pe față, de fapt le aveam deja, probabil din cauza lipsei de vitamine și a soarelui. În fine, sper să îmi treacă cât de curând posibil. Voiam să vă zic altceva...că eu nu mai am chef de pretreceri.

M-au sunat prietenii zilele trecut și mi-au zis <hai la club>, hai în oraș și eu le-am zis că <nu că la ora 23.00 trebuie să dorm>. Se întâmplă ceva cu mine”, le-a spus Maria Lungu prietenilor virtuali din comunitatea sa de pe Instagram cu care are o legătură foarte apropiată.

Miză mare

„Survivor All Stars” a adunat, în acest sezon, cei mai buni concurenți din toate sezoanele „Survivor”. Astfel că la finalul show-ului, cei rămași în concurs, vor lupta pentru marele trofeu dar și pentru suma de 100.000 de euro care este pusă în joc încă de la începutul concursului și de care toți concurenții știu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net