Vestea dată de actorul Elliot Page, care a anunțat că e transgender în 2020. Are legătură cu cariera sa

Actorul Elliot Page a dat o veste emoționantă pentru fanii serialului Umbrella Academy în care interpretează un rol feminin. Page a anunțat că personajul său va fi prezentat ca fiind un bărbat transgender. 

Actorul Elliot Page a anunțat că personajul său va fi prezentat drept un bărbat transgender
Actorul Elliot Page a anunțat că personajul său va fi prezentat drept un bărbat transgender

Actorul Elliot Page, 35 de ani, care interpretează rolul tinerei Vanya Hargreeves în serialul de pe Netflix, «Umbrella Academy», a făcut un anunț ce a atras multă simpatie din partea fanilor. 

Citește și Cel mai așteptat serial de pe Netflix. Resident Evil: mistere, supraviețuire și aventură

Page a împărtășit pe pagina sa de social-media că personajul său feminin Vanya Hargreeves va dezvălui că este de fapt un bărbat transgender, pe nume Viktor. Elliot a postat o imagine din serialul Umbrella Academy, în dreptul căreia a scris: ,,Faceți cunoștință cu Viktor"

Postul Netflix a reacționat imediat și comentat cu câteva inimioare, semn că inițiativa lui Elliot a fost primită cu inima și mintea deschise de către faimoasa rețea de streaming. 

Netflix a publicat pe contul oficial de Twitter postarea lui Elliot Page, alături de un mesaj de susținere.

,,Bine ai venit în familia noastră, Viktor"

Welcome to the family, Viktor — we’re so happy you’re here ❤️ https://t.co/hQwD4Vvlkd

— Netflix (@netflix) March 29, 2022

Elliot Page și Netflix au confirmat marți că personajul său din serialul „The Umbrella Academy” va apărea ca fiind transgender în timpul sezonului al treilea al seriei, iar decizia reflectă experiența personală a actorului. 

Personajul lui Page va fi acum Viktor Hargreeves, unul dintre cei șapte frați cu puteri supranaturale. Experiența tranziției lui Viktor va fi inclusă ca parte a celui de-al treilea sezon al serialului.

Elliot Page a declarat că este bărbat transgender în 2020

Elliot Page s-a făcut remarcat în 2007, în filmul Juno, în care a interpretat rolul unui personaj feminin, pentru care a fost nominalizat la Oscar la secțiunea ,,Cea mai bună actriță". 

Citește și Netflix ține la tradiție. Un joc video va fi transpus într-un film, după ce The Witcher a ajuns cel mai vizionat serial

Page a dezvăluit pentru prima dată că este un bărbat transgender în decembrie 2020, iar Netflix a confirmat că actorul va continua să joace în „The Umbrella Academy” și a actualizat toate creditele anterioare ale actorului pentru Elliot Page.

La acea vreme, surse din interior au declarat pentru mass-media că nu aveau de gând să schimbe genul personajului interpretat de Page. Din fericire, compania s-a răzgândit, iar fanii vor avea parte de o poveste incitantă, originală și plină de dramă. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
antonia sexy jpg
cub morris png
4 front doctorita spagara jpg
cub ioana ginghină png
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub iuliana marciuc png
image
image
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Teodor Ghiță jpeg
Alexandra Porkolab jpeg
antonia sexy jpg
dragos bucur i a dezvaluit lui mihai bobonete ce nu suporta la el jpg
iordache si bulimar jpg